1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2013 20:45

Λεώνης:«Κάποια πράγματα δεν γίνονται χωρίς καθαρό μυαλό»

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα της ομάδας του από την Λαμία. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε επίσης πως το πρωτάθλημα θα πρέπει να γίνεται επί ίσοις όροις, καθώς ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει για την Σερβία για το παιχνίδι με την Ραντνίτσκι και μετά πρέπει να πάει στην Πάτρα για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.  
«Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους αθλητές που ήρθαν από τον πάγκο απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα ωστόσο δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να γίνει η ολική ανατροπή. Ξέρουμε ποια είναι τα αγωνιστικά μας προβλήματα , δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις σε κάποια πράγματα αλλά αυτά δεν έγιναν ή δεν γίνονται όσο δεν έχουμε καθαρό μυαλό». Για τον αγώνα με την Ραντνίτσκι που ακολουθεί και τον επόμενο με την Παναχαική ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Όλο αυτό το διάστημα δουλεύαμε για το ματς με τη Λαμία. Τους Σέρβους δεν τους έχουμε δει. Θα προετοιμαστούμε από σήμερα για αυτό το ματς. Όσο για τον αγώνα με την Παναχαϊκή δεν ξέρω τι γίνεται αλλά θα πρέπει το πρωτάθλημα να γίνεται επί ίσοις όροις για όλες τις ομάδες . Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει την Πέμπτη από τη Σερβία και το Σάββατο να έχει παιχνίδι στην Πάτρα. Είναι θέματα που πρέπει να τα δει ο ΠΑΟΚ και η ΕΣΑΠ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ