1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
21-11-2013 23:31

Ανυπομονούν για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα

Τον τρεμπλούχο Ολυμπιακό καλείται να αντιμετωπίσει η Παναχαϊκή την ερχόμενη Κυριακή (24/11) στις 16:00, σε αγώνα που θα διεξαχθεί για την έβδομη αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ, και θα είναι η ιστορικότερη στιγμή για την ομάδα της Πάτρας. 

Ως τώρα η εβδομάδα έχει κυλήσει με πολλή δουλειά, βαρύτητα στην βελτίωση της ψυχολογίας και προετοιμασίας για το  επερχόμενο ματς, κόντρα στον Γιορντάνοφ και την παρέα του.

Οι προπονήσεις της Παναχαϊκής διεξάγονται με μοναδικό απόντα τον Γιάννη Λιβαθηνό, ο οποίος δεν είναι διαθέσιμος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Αν και τα διαρκείας στο κλειστό της Αγυιάς έχουν καλύψει το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου, το «κοκκινόμαυρο» ΤΑΑ θα κυκλοφορήσει εισιτήρια για το Κυριακάτικο ματς,τα οποία δε θα ξεπερνούν τα 100 και η τιμή τους θα είναι 10 ευρώ. Τα εισιτήρια θα τεθούν στην διάθεση του κοινού από το πρωί της Πέμπτης,στα γραφεία του ΤΑΑ Παναχαϊκη (Κορίνθου 177Α) και θα δοθούν σε φίλους μόνο της Παναχαϊκής. 

 

Πηγή: pgole.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ