1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
13-10-2013 00:16

Κώστας Αρσενιάδης: «Παίξαμε υποδειγματικά»

Χαμογελαστός και ικανοποιημένος, ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης έβγαλε το... καπέλο στους παίκτες του για τη νίκη απέναντι στον Φοίνικα Σύρου.

«Μας βλέπετε χαμογελαστούς. Είμαστε καλά, κάναμε μεγάλη νίκη. Νομίζω ότι παίξαμε υποδειγματικά τέσσερα σετ και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε εξίσου καλά. ‘Ηταν ένα νευρικό παιχνίδι, με πολλά λάθη διαιτησίας που εκνεύρισαν και τις δύο ομάδες. Από το καλημέρα το πρωτάθλημα δείχνει τις διαθέσεις του, φαίνεται πολύ άγριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα. Έχουμε αποδώσει πολύ καλά σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Κάποια στιγμή αντιμετωπίσαμε πρόβλημα ενέργειας, είχαμε μείνει. Παίξαμε τρία παιχνίδια μέσα σε πέντε ημέρες, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο και μετά από ένα 3-2 και με παίκτες κάπως ανέτοιμους. Δε μένει παρά να είμαι ικανοποιημένος. Το τρίποντο είναι σπουδαίο γιατί έγινε και απέναντι σε μία ομάδα, η οποία είμαι σίγουρος πως θα διεκδικήσει πολλά ψηλά, αν όχι το πρωτάθλημα, θα είναι μέσα στις 2-3 πρώτες θέσεις.  Η αξία του ηττημένου δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη δική μας νίκη. 

Η Σύρος προσπαθούσε να μεταφέρει το παιχνίδι στο φιλέ, που υπερτερούσε. Είναι πολύ ψηλότερη ομάδα από εμάς, ειδικά αν συγκρίνεις τις δύο εξάδες. Είναι πολύ δυνατοί παίκτες κυρίως επιθετικά, όποτε έβγαζε υποδοχή είχαμε πρόβλημα. Προσπαθούσαμε να πάμε το παιχνίδι στην πίσω ζώνη, να τους χαλάσουμε την υποδοχή και να βγάλουμε εμείς άμυνα, στην οποία εν τέλει αποδώσαμε πάρα πολύ καλά. Όταν φτάσουμε σε σημείο τις άμυνες να τις τελειώνουμε, κάτι που δεν το καταφέρνουμε ακόμη, θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Τα παιδιά είναι πολύ κουρασμένα, και αυτό το παιχνίδι ήταν πιο κουραστικό από  αυτό με τον Ολυμπιακό. Τα σετ ήταν πολύ γεμάτα και ψυχοφθόρα.

Ο Φοίνικας είναι εντελώς διαφορετική ομάδα από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο ίδιο στυλ με εμάς, χωρίς το διαγώνιο. Ο Φοίνικας παίζει τελείως διαφορετικό βόλεϊ, πολύ δυναμικό, με πολύ καλά και ψηλά χτυπήματα, με κεντρικούς άριστους επιθετικούς. Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι, αλλά ήταν στο ίδιο επίπεδο».

Φιορέλα Μάλο

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ