1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
13-10-2013 00:23

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Η εκπληκτική Κηφισιά και ο Φοίνικας που χρειάζεται περισσότερα

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, παραδέχθηκε το πολύ καλό βόλεϊ που έπαιξε η Κηφισιά, ενώ τόνισε πως αν και δεν έκανε πολλά λάθη, η ομάδα του χρειάζεται περισσσότερα.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα της Κηφισιάς ήταν εκπληκτική, με πολύ καλή υποδοχή και κυρίως χωρίς λάθη, και δίκαια τα κατέκτησε. Μετά σιγά σιγά βρήκαμε αδυναμίες, καταφέραμε να πάρουμε το τρίτο. Στο τέταρτο έγινε η μεγάλη μάχη και επικράτησε η Κηφισιά.

Η Κηφισιά είχε πολύ καλή υποδοχή, έπαιζε με πολύ λίγα λάθη, και είχε καταπληκτική άμυνα. Ο Φοίνικας σε γενικές γραμμές είχε μια καλή εμφάνιση. Βέβαια περιμένουμε περισσότερα, ειδικά στη αμυντική μας λειτουργία.  Δε νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά λάθη. Τα λάθη έγιναν σε καθοριστικές στιγμές στο τελείωμα του σετ. Η ομάδα μας έκανε κάποια λάθη περισσότερα από την Κηφισιά. 

Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και σκληρά παιχνίδια. Το ζούμε από το ξεκίνημα, από το Λιγκ Καπ αλλά και από την πρώτη αγωνιστική. Θέλουμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Να χαρούμε το βόλεϊ και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Φιορέλα Μάλο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ