1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-09-2013 22:21

«Θα μπορέσουμε να δώσουμε περισσότερα»

Στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» μίλησε το λίμπερο του Παναθηναϊκού Βίκτωρ Κουρούπης. Ο έμπειρος παίκτης τονίζει τη βελτίωση που έχει η ομάδα την τελευταία περίοδο.

Για την προετοιμασία της ομάδας :

«Εμείς στην προετοιμασία προσπαθούμε πολύ και  δουλεύουμε σωστά και καλά. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που μας έχουν στερήσει την ομοιογένεια προς το παρόν. Όταν επιστρέψουν τα υπόλοιπα μέλη θα μπορέσουμε να δώσουμε περισσότερα.  Δείχνουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.  Κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση με την Κηφισιά συνολικά στα φιλικά που έχουμε δώσει ως τώρα. Σιγά σιγά θα δέσουμε περισσότερο».

Για το φιλικό στη μνήμη του Δημήτρη Μούρτου : 

 «Ήταν μια ημέρα Μνήμης για τον Δημήτρη Μούρτο. Θέλαμε να συνδυάσουμε αυτή την ημέρα, που ήταν σημαντική για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, με νίκη. Το καταφέραμε και πιστεύω ότι προσφέραμε και εμείς στο ελάχιστο σε αυτή τη μέρα».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού : 

«Ο στόχος μας είναι η σταθεροποίηση στην Α1 και πρέπει να κοιτάξουμε να σωθούμε όσο δυνατόν πιο γρήγορα. Οι ομάδες έχουν δυναμώσει, δεν πρέπει να παρασυρόμαστε και να κρατάμε χαμηλά τον πήχη. Θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Παιχνίδι με παιχνίδι, νίκη με την νίκη θα τα καταφέρουμε και με τη βοήθεια  του κόσμου που ξέρουμε ότι μας στηρίζει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ