1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2013 01:33

Αγκάθια οι αδειοδοτήσεις, διαιτητές και το πρόγραμμα

Οι αδειοδοτήσεις των ΤΑΑ, ενόψει του ελέγχου από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, το ανοικτό μέτωπο των διαιτητών (δεν έχει κλείσει η συμφωνία για τη νέα αγωνιστική περίοδο), το νέο πρόγραμμα αλλά και οργανωτικά ζητήματα του νέου πρωταθλήματος συζητήθηκαν στην 100η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ. Συγκεκριμένα:
Κατά τη διάρκεια της 100ης συνεδρίασης του Δ.Σ. συζητήθηκαν οργανωτικά και αγωνιστικά θέματα της νέας αγωνιστικής περίοδου:

Έγινε η κλήρωση του 3ου League Cup Νίκος Σαμαράς.

Αποφασίστηκαν θέματα αδειοδότησης των Τ.Α.Α. και τακτοποίησης των φακέλων για να παραδοθούν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Συζητήθηκε ο προϋπολογισμός της ΕΣΑΠ 2013-14.

Συζητήθηκε το θέμα της διαιτησίας και οι μέχρι τώρα συζητήσεις με τους εκπροσώπους των διαιτητών για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες στα γυμναστήρια, έδρες των ομάδων και συμφωνήθηκε άμεση τακτοποίηση τους.

Εγκρίθηκε το κόστος livestreaming των αγώνων του 1ου τουρνουά Νοτίου Αιγαίου.

Συμφωνήθηκε να γίνει συνάντηση με τη NOVA για να συζητηθούν θέματα προγραμματισμού του νέου πρωταθλήματος.

Συζητήθηκε το θέμα του καρτολίνο.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 08:04 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    αρχές Οκτώβρη κι ακόμα οι ομάδες δεν πήραν αδειοδότηση.Μπράβο κύριοι, συγχαρητήρια.Το θέμα όμως είναι ποιες πραγματικά ομάδες δικαιούνται αδειοδότησης.Δικαιούνται για παράδειγμα ο παο, η αεκ, η λαμία; Δικαιούνται όλοι αυτοι με τα διπλά παράνομα ΑΦΜ το ένα εκ των οποίων (του ΤΑΑ)πρέπει να επιστραφεί σύμφωνα με υπουργική απόφαση; Η μήπως θέλετε να μας πείσετε ότι η μοναδική ομάδα με πρόβλημα ΑΦΜ είναι ο Ηρακλής και τώρα που τον στείλατε όλα είναι καλά; Κύριοι τον Ηρακλή καταφέρατε να το στείλετε όχι γιατί εσείς τα καταφέρατε αλλά γιατί οι ίδιοι οι ηρακληδείς τα έκαναν σκ....α.Αν δεν αποχωρούσαν διωκόμενοι οι προηγούμενοι διοικούντες κι αν δεν αναλάμβαναν αυτοί οι άσχετοι που λένε ότι διοικούν σήμερα, ακόμα θα τρεχατε.Και την προηγούμενη χρονιά (2011-2012) προσπαθήσατε πολύ να διαλύσετε τον Ηρακλή, κάθε βδομάδα τον τρέχατε στους αθλητικούς δικαστές, ζητήσατε την αποβολή του,παίκτες χαμένοι ξαφνικά "θυμόνταν" ότι τους χρωστά όμως πείτε μου τι κάνατε τελικά; Τίποτα απολύτως.Ο Ηρακλής πήρε κύπελο και πρωτάθλημα περπατώντας και στις δικαστικές διενέξεις σας κέρδισε κατά κράτος όπου τον πήγατε.Απλά υπήρχε μια διαφορά .Τότε ο Ηρακλής είχε διοίκηση που δε μασούσε και σας είχε όλους εσάς για ορεκτικό.Βρήκατε τώρα τους πανάσχετους παραγοντισκους και κάνετε παιχνίδι.Ομως ξαναλέω η ευθύνη δεν είναι δική σας είναι αυτών των τύπων που διάλυσαν τον Ηρακλή και εντός ολίγου τον οδηγούν και σε απόλυτη εξαφάνιση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ