1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-02-2013 20:07

«Χαίρομαι για το γεμάτο γήπεδο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για ένα παιχνίδι που δεν είναι τελικός μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άριστείδης Γιαμακίδης, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Άρη στη Μίκρα. Δήλωσε ότι θα χαρεί να δει ένα γεμάτο γηπεδο, καθώς αυτός πρέπει να είναι ο στόχος του κάθε αθλητή.

«Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αυριανό αγώνα. Είμαστε έτοιμοι χωρίς προβλήματα υγείας και περιμένουμε με αγωνία το αυριανό ντέρμπι. Χαίρομαι που θα γίνει σε ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτή εξάλλου είναι και η δουλειά του κάθε αθλητή να παίζει μπροστά σε γεμάτες  κερκίδες. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον Α΄γύρο. Οι δύο ομάδες έχουν ελαφρώς διαφοροποιημένο ρόστερ. Πολλές φορές όμως λίγη σημασία έχουν αυτά σε ένα ντέρμπι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες . Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στο πάθος και στη θέληση. Όποια ομάδα έχει τη μεγαλύτερη θέληση θα κερδίσει. Για εμάς αυτό το παιχνίδι δεν είναι τελικός.  Είμαστε τρεις βαθμούς πιο πάνω από τον Άρη στη βαθμολογία και είσοδος μας στην πρώτη 4αδα θα κριθεί όχι μόνο από αυτό το ματς αλλά από μία σειρά παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν με ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Αντίθετα για τον Άρη αυτό το ματς μπορεί να κρίνει την είσοδο την είσοδο του ή όχι στην πρώτη 4αδα».
Διαβάστηκε 2185 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ