1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-10-2013 22:24

Μίλκοφ: «Αν παίξουμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Σκοπιανός ακραίος του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Μίλκοφ είναι από τους παίκτες που γνωρίζουν καλά την Μλάντοστ Καστέλα καθώς εκτός του ότι αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη ομάδα πριν από μερικά χρόνια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα, επισκέπτεται την πόλη της Καστέλας καθώς η γυναίκα του κατάγεται από εκεί.

 Για τον αυριανό αγώνα που έρχεται μετά από μία ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα που προβλημάτισε ο Αλεξάντερ Μίλκοφ είχε να πει: “Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την ΑΕΚ και να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που έρχονται. Σίγουρα όλοι στεναχωρηθήκαμε από τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος με νίκες στη συνέχεια. Ακολουθεί ένα παιχνίδι για το CEV Cup με την Μλάντοστ Καστέλα, μια ομάδα με την οποία έχω δεθεί και έχω πολύ καλές εντυπώσεις και πολλούς φίλους. Θα αισθανθώ λίγο παράξενα που θα παίξω αντίπαλος αλλά από την άλλη θα χαρώ που θα τους δω στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια ομάδα νεανική, που φέτος έχει στη σύνθεση της έναν μόλις ξένο. Θεωρώ ότι εάν παίξουμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη νίκη. Η αντίπαλος είναι ομάδα στα μέτρα μας και εάν είμαστε προσεχτικοί μπορούμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει και του αγώνα με την Κηφισιά αλλά και του επαναληπτικού στην Κροατία”.
Διαβάστηκε 543 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ