1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2013 21:34

«Να μας γίνει μάθημα η ήττα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ ο ακραίος του δικεφάλου του βορρά, Γιέρνι Ποτότσνικ, δήλωσε.

«Είναι από τις πιο σπάνιες ανατροπές, δεν συμβαίνει συχνά αλλά και όμως έγινε. Εμείς είχαμε ένα καλό ξεκίνημα , προηγηθήκαμε 2-0 και όταν στο τέταρτο σετ φθάσαμε πολύ κοντά στην νίκη, πιστέψαμε ότι κερδίσαμε και χάσαμε τον αγώνα. Στην αρχή πήγαμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς αλλά όταν η ΑΕΚ άρχισε να μας πιέζει στο σερβίς και στο μπλοκ χάσαμε το ρυθμό μας.

Αυτή η ήττα θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Ελπίζω να βγει κάτι θετικό από αυτή την ήττα», είπε αρχικά ο Σλοβένος ακραίος για να προσθέσει συνολικά για το ματς: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι που μας έδειξε που μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι . Η ΑΕΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα και έγινε ένα θεαματικό και αμφίρροπο παιχνίδι».

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Αινείας Τζελάτι, είπε:
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Γύρισε ένα σετ που ήταν για αυτή χαμένο. Δυστυχώς χάσαμε έναν δικό μας αγώνα γιατί δεν ολοκληρώσαμε την καλή δουλειά που ξεκινήσαμε στα δύο πρώτα σετ και χάσαμε το 4ο σετ ενώ είχαμε μεγάλη διαφορά. Πρέπει να αναλύσουμε τα αίτια της ήττας. Στεναχωριόμαστε αλλά πρέπει να δούμε την πορεία όλου του πρωταθλήματος. Δεν είναι ανεπανόρθωτη ζημιά».

Διαβάστηκε 681 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ