1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2013 22:08

«Δεν ξέρω αν αξίζει αυτό που κάνουμε»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Απογοητευμένος από τη στάση αναμονής που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο θέμα του γηπέδου είναι ο ειδικός γραμματέας της ομάδας του Φοίνικα Σύρου, Θοδωρής Δούνιας. Ο Έλληνας παράγοντας μίλησε στο peiratiko.net για τις προσπάθειες που καταβάλουν οι άνθρωποι του Φοίνικα ώστε το «Πειρατικό» να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη νέα χρονιά.


«Δυστυχώς στο θέμα του γηπέδου ότι ξέρετε ξέρουμε. Δεν υπάρχουν εξελίξεις και με στενοχωρεί πολύ αυτό. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε κάθε προσπάθεια με σκοπό να παίξουμε στην Ευρώπη. Το ίδιο κάναμε και πέρσι όπου ο πρόεδρος είχε φτάσει μέχρι και τη CEV για να μπορέσουμε τελικά να αγωνιστούμε. Είμαι απογοητευμένος σε σημείο που δεν ξέρω αν αξίζει τελικά αυτό που κάνουμε».

Για το αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου ο Έλληνας παράγοντας τόνισε: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς για εξελίξεις. Η φετινή ομάδα θα έχει την ταυτότητα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται με στόχο ο Φοίνικας να είναι ανταγωνιστικός στο φετινό πρωτάθλημα και να παίζει ωραίο βόλεϊ».
Διαβάστηκε 1601 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link SYROSFAN Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 10:58 posted by SYROSFAN

    Δυστυχως για την ομαδα μας καποιοι δεν εχουν καταλαβει το μεγεθος της επιτυχιας της και τον κοπο των ανθρωπων της οπως επισης και το οικονομικο κοστος κυριως του προεδρου μας και περι αλλων τυρβαζουν,δυστυχως.

  • Comment Link Rty Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 21:02 posted by Rty

    Αν περιμενετε κατι απο τον Δεκαβαλλα και το Δεκαβαλλακι(Κερανη),....σωθηκατε...Μην τους στεναχωρητε σας παρακαλω..Τοσααα κανουν για το νησι....Μην τους στεναχωρητε...Εχει καμια....απονομη να κανουν, να τους δει ο κοσμος....;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ