1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2013 20:04

«Ακόμα είναι νωρίς…»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Δημήτρης Γκαράς μίλησε στο peiratiko.net για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Ο Έλληνας λίμπερο αναφέρθηκε στα περσινά προβλήματα, τόνισε ότι είναι σημαντικό που η ομάδα βγήκε ξανά στην Ευρώπη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο.

«Η περσινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για εμάς. Είχαμε πολλά προβλήματα. Τραυματισμοί, αλλαγές παικτών στο ρόστερ και όπως καταλαβαίνεται δεν ήταν εύκολο με τα όσα περάσαμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Είχαμε και το -3 στη βαθμολογία που μας στοίχησε στο τέλος. Το ευχάριστο είναι ότι βγήκαμε Ευρώπη και μπορέσαμε και σώσαμε τη χρονιά. Νομίζω είναι σημαντικό για μια νησιώτικη ομάδα να παίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ευρώπη. Αυτό και η συμμετοχή μας στον τελικό του κυπέλλου νομίζω ότι ήταν τα πιο σημαντικά που πετύχαμε πέρσι».

Για τον κόσμο του συλλόγου είπε:

«Ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι ήταν φανταστικός. Μας έδινε ώθηση σε όλα τα παιχνίδια. Ο κόσμος της Σύρου αξίζει πολλά. Το απέδειξε και στα παιχνίδια του κυπέλλου όπου ταξίδεψε στην Κρήτη μαζί μας. τους ευχαριστούμε».

Για το που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και το αν θα παραμείνει στο Φοίνικα:

«Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα. Νομίζω είναι πολύ νωρίς για να ξέρω. Θα περιμένω και τη Σύρο να δω τη θα γίνει. Έχουμε χρόνο ακόμα. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Φοίνικα που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μαζί σας πέρσι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας και ειδικά στον κύριο Παλιόπορτα. Η διοίκηση του Φοίνικα είναι από τις καλύτερες στη Βόλεϊ Λιγκ. Δεν είναι εύκολο πράγμα αυτά τα χρόνια να βρίσκεις σωστούς ανθρώπους που να τηρούν τις συμφωνίες με τους αθλητές. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές Πάτρα και Ανδρεόπουλο που συνεργάστηκα και όλα τα μέλη της ομάδας».
Διαβάστηκε 907 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ