1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-08-2015 20:03

Ο …συνταξιούχος Λάππας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σύνταξη... στη Σύρο θα πάρει ο Ηλίας Λάππας. Ο αρχηγός του Φοίνικα θα παραμείνει για μια ακόμη χρονιά – πέμπτη συνεχόμενη - στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων με στόχο να φέρει στο νησί την πολυπόθητη κούπα, όποια και αν είναι αυτή.

Ο 36χρονος έμπειρος ακραίος, σύμφωνα με πληροφορίες, τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες τον Φοίνικα και στις 7 Σεπτεμβρίου θα ακούσει τις οδηγίες του νέου του προπονητή Σέρβου Ντούσκο Νίκολιτς ενόψει της νέας χρονιάς. Θυμίζουμε ότι το ρόστερ των Συριανών μέχρι τώρα περιλαμβάνει τους Λάππα (ακραίος) Πάρις (πασαδόρος), Ντόκιτς (διαγώνιος), Π. Παπαδόπουλος (ακραίος), Χαραλαμπίδης (κεντρικός), Ζήσης (λίμπερο) και Μουρούτης (κεντρικός). Στη Σύρο με τριετές μάλιστα συμβόλαιο θα μετακομίσει από την Θεσσαλονίκη και ο πασέρ της Εθνικής Εφήβων Θεοδόσης Ηλίας, στον οποίο θέλουν να επενδύσουν στον Φοίνικα. Ο 20χρονος πασέρ που έπαιζε στον Ηρακλή είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα του αθλήματος. Το ρόστερ του Φοίνικα θα ολοκληρωθεί με την άφιξη αλλοδαπού ακραίου με υποδοχή και ενός κεντρικού (παίζει το όνομα του Σμαραγδή).

novasports.gr

Διαβάστηκε 508 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ