1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
23-04-2014 22:11

Ανδρεόπουλος:«Σταθεροποιήσαμε τον Φοίνικα στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ικανοποιημένος με τον Φοίνικα Σύρου στο σύνολο, αλλά όχι για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο προπονητής της συριανής ομάδας τόνισε πως έχουν πλέον σταθεροποιηθεί στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. 

«Ήταν μία δύσκολη σειρά παιχνιδιών, και οι δύο ομάδες υπερέβαλαν εαυτούς. Εμείς φτάσαμε τη σειρά μέχρι το τέλος, αλλά σήμερα δυστυχώς μετά το δεύτερο σετ, δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε τόσο καλά. Μερικά στοιχεία όπως η υποδοχή και κατά διαστήματα η επιθετική λειτουργία μας, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Με τη σημερινή εικόνα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω γιατί για να χτυπήσεις τέτοια ματς, θέλεις πολύ δυνατό και σταθερό side out. Σταθεροποιήσαμε για μία ακόμη χρονιά το Φοίνικα στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος και δώσαμε τρομερούς αγώνες».

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, Θάνος Τερζής δήλωσε: : «Πιστεύω ότι μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ήταν καλά στημένος. Εμείς δεν είχαμε τελειώματα, ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα, έπαιξε σωστά στις κόντρα μπάλες και κέρδισε εύκολα τα επόμενα τρία σετ δείχνοντας έναν πολύ καλό εαυτό εντός έδρας. Απ' εκεί και πέρα η ομάδα της Σύρου έκανε μία πολύ καλή σεζόν, θα μπορούσε βέβαια να συνεχίσει, αρχής γενομένης από μία καλή θέση στο πρωτάθλημα. Δείξαμε φέτος ότι το πλεονέκτημα έδρας μέσα στη Σύρο είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας ακολούθησε ως εδώ. Θέλαμε να παίξουμε για να τους ευχαριστήσουμε, το προσπαθήσαμε, αλλά παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό, για τον οποίο δεν είχαμε λύσεις».

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Γιάννης Τακουρίδης είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν. Υπήρχε μπέρδεμα, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να ακολουθήσουμε την τακτική μας. Μένει μια πικρή γεύση, αφού ήρθαμε έχοντας ισοφαρίσει τη σειρά και πάνω που ήμασταν με το 1,5 πόδι εκτός τελικών».
Διαβάστηκε 1147 φορές

6 σχόλια

  • Comment Link chairman Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 16:25 posted by chairman

    Ανδρεόπουλε εισαι πολυ εγωιστης για να παραδεχθεις τα λαθη σου και την αποτυχια της ομαδας μας για τη φετινη χρονια.Το λαθος ηταν που σε αφησε η διοικηση να κανεις κουμαντο στην ομαδα εν λευκω μεχρι καποια στιγμη και αυτο αποδειχθηκε καταστροφικο. Απο τη στιγμη που η διοίκηση ειχε κρυφο στοχο το πρωταθλημα επρεπε να σου τραβηξει το αυτακι και να σου πει οι παιχτες που εφερες δεν μας κανουν και βρες τη λυση. Δεν στο εκαναν γιατι τους εκανες οτι ηθελες και στο τελος ηρθε η αποτυχια. Αν μεινεις του χρονου ευχομαι να κατεβεις απο το καλαμι και να συνεργαζεσαι οπως πρεπει με ΔΣ, παιχτες και συνεργάτες σου.

    Όσο για τον Πρόεδρο της ομάδας που αναφερουν φιλοι πιο κατω, αν ηθελε αποτελεσματα τα χαλιναρια επρεπε να τα τραβηξει νωριτερα. Αργησε και ιδου το αποτελεσμα

  • Comment Link Tacitus Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 18:16 posted by Tacitus

    Το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ?? Τι, νομιζετε οτι ο Ολυμπιακος ειχε μεγαλυτερο? Λαθος κανετε δυστυχως.
    Η 4η θεση σε πρωταθλημα 4 ομαδων, με το μεγαλυτερο μπατζετ. Δεν ξεχναμε οτι περσι με ολα τα προβληματα, αν συνυπολογισουμε τους -3 βαθμους και κατι αλλα ο Φοινικας θα ηταν μαλλον 3ος και θα ειχε διεκδικησει το πρωταθλημα.
    Για τις επιλογες τι να πουμε, απ´ την αρχη φανηκε ποιοι επρεπε να φυγουν το Δεκεμβρη, αλλα οχι, ολοι οι αλλοι ειναι αλληθωροι και δεν ξερουν...
    Τι να πεις, κριμα, πολλοι επισημαναν τα θεματακια ορατα και αορατα, πολλοι τα ειπαν, αλλα...Κριμα επισης, γιατι ο Φοινικας εχει εναν εξαιρετικο προεδρο, που δεν τον βρισκεις ευκολα

  • Comment Link ΣΥΡΟΣ Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 15:18 posted by ΣΥΡΟΣ

    Φίλε τού ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ στά Ελληνικά,ή αναφορά στήν πέμπτη θέση πού κατέλαβες τελικά είναι μεγάλη σου μαγκιά.Σού υπενθυμίζω ότι δέν ξεκίνησες καθόλου καλά,έκανες διορθωτικές κινήσεις καί άλλαξες τρείς προπονητές.Αυτό σημαίνει οτι κάποιος ανέλαβε τήν ευθύνη κάτι πού δέν συμβαίνει στήν ΣΥΡΟ.Τά δείγματα τών ικανοτήτων τους οι ξένοι καί όχι μόνο τά είχαν δείξει από καιρό.Οσον αφορά τό άλλο σχόλιο θά συμφωνήσω ότι ο ΗΡΑ ήταν μία κλάση καλύτερος από τίς φετεινές ομάδες.Αλλωστε ήταν όπως έγραψα στό χέρι μας νά μήν παίξουμε μέ μειονέκτημα έδρας μέ τόν ΟΣΦΠ.

  • Comment Link pamvo - fan Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 13:58 posted by pamvo - fan

    Καλησπερα σας.

    φιλε ,συρος δι εντ εεεεε το greekglish.

    το οτι ο παμβοχαικος βγηκε 5=ος μετα τα πλειοφ δεν σημαινει πχ οτι ηταν ντε και καλα για πεμπτη θεση,(μην ξεχνας οτι πηγε πλει οφ μολις την τελευταια αγωνιστικη με τα χιλια ζορια) οπως και το γεγονος οτι ο φοινικας βγηκε 4=ος δεν παει να πει οτι ηταν χειροτερος του παμβοχαικου η οτι ντε και καλα θα επαιζε τελικο πρωταθληματος.
    οι ξενοι αγαπητε ,ειναι και λαχειο εμεις θεωρητικα φεραμε ενα απο τους καλυτερους αργεντινους παικτες φετος και δεν επιασε ,οπως και τον ντουσαρμ που την πρωτη χρονια 2011 -2012 του παμβοχαικου στη βολλευ λιγκ ειχε βγει ο πρωτος σκορερ ,του πρωταθληματος και αναγκαστηκαμε και τους διωξαμε στα μεσα της σεζον και τους 2.
    φιλε μυρωδια , δεν τα θυμασαι καλα την χρονια που πηγατε τελικο το επιπεδο ηταν πολυ χαλια ,για αυτο αλλωστε πρωταγωνιστησε η συρος και ο παμβοχαικος που μολις ειχαν ανεβει απο την α2.
    που ηταν ο ολυμπιακος ο παναθηναικος ο παοκ αλεξανδρουπολη κηφισια αρης λαμια.
    σου επικολλω και την βαθμολογια για να θυμηθεις.

    1Γ.Σ. Ηρακλής 50
    2 Α.Ο.Φοίνικας Σύρου 44
    3 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 43
    4 Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός 39
    5 Π.Α.Ο.Κ. 27
    6 Γ.Σ. Λαμία 27
    7 Α.Σ. Άρης 26
    8 Α.Ο. Κηφισιάς 25
    9 Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης 23
    10 Ε.Α. Πατρών 16
    11 Παναθηναϊκός Α.Ο.
    12 καλαμαρια εκτος πρωταθληματος.

    οπως και να εχει η επαρχια πρεπει να αντεξει και να εχει συνεχεια ομαδες στην volleyleague.

  • Comment Link Μυρωδιας Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 10:03 posted by Μυρωδιας

    Μα γιατι το λετε αυτο? Ο μεγαλος κοουτς βγηκε 4ος σε ενα πρωταθλημα 4αρων ομαδων και με το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ. Να θυμισω οτι ο Νεοφυτος πηγε τελικο κ εχασε τον τιτλο σε τελικο που δεν εγινε , με χειροτερο υλικο και σε πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα. Καημενε Παλιοπορτα τι πληρωνεις...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ