1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-04-2014 13:35

Παλιόπορτας: «Έχουμε βγάλει εισιτήρια για Αλεξανδρούπολη» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Πεπεισμένος ότι ο Φοίνικας θα βγει κερδισμένος και από την Πέμπτη ημιτελική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» ο πρόεδρος των Συριανών Δημήτρης Παλιόπορτας. «Έχουμε ήδη βγάλει εισιτήρια για την Αλεξανδρούπολη» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Φοίνικα.


«Τα δύο τελευταία παιχνίδια, ήταν πάρα πολύ δυνατά, που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει ακόμα και σε επανάληψη, γιατί είναι διαφήμιση για το βόλεϊ. Όταν ξεκινήσαμε την περιπέτειά μας με το Φοίνικα, ζούσαμε μεγάλες στιγμές κάθε μέρα. Πήραμε την ομάδα στην Α2 και ανεβήκαμε με την κούπα του πρωταθλητή. Το νησί περιμένει αυτή την κούπα, ούτως ή άλλως, είναι έτοιμοι να τη δεχτούν, και απλά περιμένουν να περάσουν οι μέρες κι οι αγώνες για να έρθει η κούπα».

Ερωτηθείς για τη σιγουριά που έδειξε και δείχνει για αυτή την ομάδα, υπήρξε αφοπλιστικός: «Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας έχει κλείσει ήδη τα εισιτήρια για Αλεξανδρούπολη». Ενώ μίλησε για τον προπονητή της ομάδας: «Ο κόουτς βγάζει τόσο πάθος για να μοιάσει σε μένα. Εγώ ήμουν παθιασμένος από παιδί, εκείνος έπρεπε να έρθει στη Σύρο για να του βγει αυτό».

Για το στόχο της Ευρώπης: «Έχω δείξει ότι είμαι μαχητής, και όχι μόνο για την ομάδα, δεν παρατάμε τίποτα, μπορεί ο στόχος της Ευρώπης να έιναι πολύ δύσκολος, όμως κυνηγάμε τα πάντα».

Για τον αυριανό αγώνα, είπε: «Το μόνο που είπα στους παίκτες και τον προπονητή, ήταν να έχουμε ένα καλό ταξίδι για Αθήνα, να φτάσουμε, να πάρουμε το ματς και να συνεχίσουμε κατευθείαν για Αλεξανδρούπολη».

Πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστηκε 555 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ