1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-02-2014 16:32

Τακουρίδης: «Να... ματώσουμε για τη νίκη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σύμφωνα με τον Γιάννη Τακουρίδη, ο Φοίνικας κυνηγάει ακόμα και την πρώτη θέση για αυτό πρέπει να... ματώσει για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ
«Πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από τα δυσκολότερα που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο στόχος όμως δεν αλλάζει, αν θέλουμε να εδραιώσουμε την θέση μας ψηλά στη βαθμολογία και να διεκδικήσουμε ακόμα και την πρωτιά πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να... ματώσουμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τη δυναμική της ΑΕΚ και το πρόσφατο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στον τελικό του Λιγκ Καπ, τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και ειδικά το τελευταίο διάστημα το έχει αποδείξει με τις επιτυχίες της σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν μου λέει τίποτα η ήττα της από την Λαμία την περασμένη εβδομάδα, ούτε και η νίκη μέσα στην Αλεξανδρούπολη για το Κύπελλο προχθές, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ούτε εμείς από την πλευρά μας σκεφτόμαστε τα περί εκδίκησης για τον τελικό του Λιγκ Καπ, είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι για άλλη διοργάνωση».
Διαβάστηκε 220 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ