1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2014 00:52

Ανδρεόπουλος: «Πόνεσε η ήττα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Απογοήτευση επικρατεί στον Φοίνικα Σύρου μετά την ήττα από τον Παμβοχαϊκό που κόστισε την κορυφή.  

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Δεδομένων των συνθηκών που υπήρχαν στην ομάδα πιστεύω ότι πάλεψαν για το καλύτερο. Κάποια λάθη σε καθοριστικά σημεία, αλλά και το εξαιρετικό σερβίς του Παμβοχαϊκού που μας χάλασε την υποδοχή ήταν τα στοιχεία που έκαναν την διαφορά. Μας πόνεσε η ήττα, πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Βλέπουμε ότι κάθε εβδομάδα σημειώνονται απίστευτα αποτελέσματα και αυτό αποδεικνύει πόσο δύσκολο και αμφίρροπο είναι το φετινό πρωτάθλημα»

«Άξιοι της μοίρας μας»

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Θάνος Τερζής, τόνισε: «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας... Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο κάναμε πολλά λάθη και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα οι απουσίες που είχαμε έπαιξαν το ρόλο τους, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα».
Διαβάστηκε 760 φορές

3 σχόλια

  • Comment Link trw Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 18:01 posted by trw

    Φιλε,pamvo.Ο Πειρατης ειναι γνωστος σε ολους στο νησι.Να ξερεις οτι γκρινιαζει και μπροστα στον καθρεφτη του.ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,με ηρεμια.Μπροστα μας εχουμε γολγοθα,και ξερουμε οτι η "παραγκα" .....μας ..περειμενει στη γωνια.Ευτυχωςη δυστηχως στην Ελλαδαταπρωταθληματα παιζωνται κυριος εκτος γηπεδων

  • Comment Link pamvo fan Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 12:01 posted by pamvo fan

    φιλε πειρατη καλησπέρα.

    επειδή διαβαζω ολες τις αναρτησεις του βολλευνιους και για ολες τις ομαδες ,διαπιστωνω ότι το τελευταιο 20 ημερο υπαρχει μια "γκρινια" για τον ανδρεοπουλο στην συρο.
    α)να πω ότι αναλόγως κακα, αποτελέσματα εχει και η αλεξανδρουπολη το τελευταιο 20 ημερο αλλα δεν εχω αντιληφθεί,αναλογη γκρινια για τον μουστακιδη.
    β)να μην πω ότι η γκρινια στην ομαδα μου είναι το βασικο στοιχειο ολης της σςζον.

    απλα θελει υπομονη ,και ηρεμια .
    όπως εγραψα και σε άλλο σχολιο μου,ευχομαι το πρωταθλημα να το παρει ο φοινικας η ο εθνικος.

  • Comment Link ΠΕΙΡΑΤΗΣ Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 07:48 posted by ΠΕΙΡΑΤΗΣ

    Ενα συγνωμη στον προεδρο μας κυριως,και μετα στους φιλαθλους,θα ηταν το λιγοτερο μετα απο την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εμφανιση σας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ