1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2014 00:01

Ανδρεόπουλος: «Σε τέτοια παιχνίδια κάθε λάθος κοστίζει»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό τόνισε πως σε τέτοια παιχνίδια δεν πρέπει να χαλαρώσεις ούτε στιγμή και αυτό στοίχισε στην ομάδα του την πρόκριση.
«Ήταν ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, πολύ αργά, σιγά, σιγά βρήκαμε το ρυθμό μας φέραμε το ματς εκεί που θέλαμε, αλλά και στο τρίτο και στο τέταρτο κάποια μπλοκαρίμαστα της επίθεσης που ίσως ξεκινούσε από μια αστάθεια στην υποδοχή έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Σε τέτοια παιχνίδια κάθε λάθος κοστίζει και δεν έχεις δικαίωμα να χαλαρώσεις σε καμία στιγμή»
Διαβάστηκε 2176 φορές

18 σχόλια

  • Comment Link volley league cup Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 12:29 posted by volley league cup

    Όταν ο ακριβότερος παίκτης της ομάδας (50 χιλιαρικα) τρωει πάγκο (και δικαια) τοτε σημαινει οτιη επιλογη αυτη το καλοκαιρι ηταν λάθος,δεν μπορεις να βγαλεις έξω τον Ντιατσκοφ (40 χιλιαρικα) γιατι ειναι παρα πολυ καλος σε επιθεση αλλα εχει προβλημα στο jump servis και οταν σου παιζει σουπερ ο Λαππας με τα μισα λεφτα απο τον Γιανουσεκ...τοτε πολυ καλα κανεις και (ηδη) ψαχνεις να τον αντικαταστησεις.Καλή επιτυχια και στις 2 ομαδες του τελικου αν και βλεπω να το σηκωνει ο Φοινικας.

  • Comment Link volleyakias Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 22:36 posted by volleyakias

    Αρχικα αναφερω οτι σε κανενα προπονητη δε δινεις εν λευκο μια ομσδα οσο καλος και να ειναι. Του δινεις καποιο ελευθερο αλλα οταν χρειαστει να του τραβηξεις το αυτακι για τις επιλογες του και τις αναφορες στους στοχους της ομαδας πρεπει να εχεις την δυναμη και να το κανεις.

    Δευτερον χαιρομαι παρα πολυ που ο Κος Ανδρεοπουλος εστω και αργα αφουγκραστηκε την δικτυακη κερκιδα του, ξεκινησε με Λαπα στο σημερινο ημιτελικο και τελειωσε με αυτον εχοντας το 3-0 στο τσεπακι του και το χαμογελο στα χειλη του γιατι με αλλη επιλογη, κακα τα ψεματα δεν θα ηξερε τι του ξημερωνει, σιιιιιιγουρααααα

  • Comment Link dfg Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 18:54 posted by dfg

    15 σχολια.Αυτο παει να πει,αγαπη για την ομαδαρα μας.

  • Comment Link Συριανός Κουρσάρος Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 14:06 posted by Συριανός Κουρσάρος

    Όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει...Που ήσασταν εσείς ρε προπονηταράδες μου "συριανάρες" μου όταν η ομάδα έκανε 10 νίκες στο 1ο γύρο?τώρα "ξυπνήσατε"?νισάφι πια...δεν έχετε υπομονή σε τίποτα ...στόχος είναι η 4άδα.είμαστε σε αυτή?είδατε στις λεπτομέριες δε πήγαμε ται μπρεικ με τον Ολυμπιακό που εκεί θα σας έλεγα τι θα γινόταν...στο δε ρεντη ολοι είδαμε τι εγινε στο ται μπρεικ.
    στο 1ο γυρο ολοι ειδαμε τι εγινε και με κηφισια.υπολογισετε τους χαμενους ποντους που θα ειχαμε (στην χειροτερη 2)και αφαιρεστε απο τους αντιπαλους και θα δειτε που θα ηταν η ομαδα...
    Για τον Γιανουσεκ...οποιος ξερει βολλευ και βλεπει ειναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ οτι κρυβει ΚΑΙ τον Ντιασκοφ στην υποδοχη.Αν νομίζετε ότι ειναι εύκολο να παιρνεις μισο γήπεδο στην υποδοχή παω πάσο ρε φωστήρες...Μονο ο Χριστοφιδέλης και ο Στεφάνου το κάνουν ΑΝ το ειδατε στο κυπελλο με που εβγαζαν απο την υποδοχη τον Καλντειρα...
    Λοιπον σταματηστε την γρινα και στηριξτε την ομαδα αλλιως μην ερχεστε γηπεδο γιατι εσεις οι ιδιοι θα σαστε στους τελικους που θα αποθεωνετε και θα χειροκροτατε...

  • Comment Link fnk Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 13:19 posted by fnk

    Στηρειζουμε την ομαδα μας,την Διοικηση,τους παιχτες, τον προπονητη.Στο τελος ξειριζουν τον..γαμπρο.Προχωραμε ολοι μαζι.Αλλα κοουτς,στοχος ειναι η...τετραδα;Κατι ξερουμε και εμεις απο Βολλευ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ