1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-01-2014 20:49

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δ. Βικέλας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την προσεχή Τρίτη 28 Ιανουαρίου, με ώρα έναρξης στις 19:30, θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Φοίνικα και τον Ολυμπιακό για τη φάση των “16″ του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, λίγες μέρες μετά το μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα, θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι σ’ έναν… πρόωρο τελικό, όπως χαρακτηρίστηκε από τους περισσότερους. Γι αυτό και η διοίκηση των πειρατών έκανε κάλεσμα στον κόσμο της Σύρου.

«Στηρίξτε την ομάδα μας!

Η εβδομάδα που έρχεται μπορεί να χαρακτηριστεί… καυτή για την ομάδα μας, καθώς περιλαμβάνει κρίσιμους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Η αρχή γίνεται το Σάββατο με το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον φορμαρσμένο Άρη, ακολουθεί ο αγώνας Κυπέλλου με τους ερυθρόλευκους την Τρίτη 28/1, ενώ το διήμερο Παρασκευή 31/1-Σάββατο 1/2 κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς με το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη.

Σ’ αυτά τα παιχνίδια, ειδικά τα δύο πρώτα που γίνονται στη Σύρο, η ομάδα έχει ανάγκη τους φιλάθλους της! Τον υπέροχο αυτό κόσμο που την ακολούθησε στο Ρέντη και δημιούργησε ατμόσφαιρα… “Δημήτρης Βικέλας” στο “Μελίνα Μερκούρη”! Στηρίξτε την ομάδα, γεμίστε το γήπεδο και βοηθήστε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο τους παίκτες μας να φτάσουν στη νίκη! Το Σάββατο 25/1 και την Τρίτη 28/1 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο!»
Διαβάστηκε 987 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link volleakias Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 19:27 posted by volleakias

    Αν δεν βαζετε ..........27 ποντους σε καθε σετ,σιγα μην σας αφησει η παραγκα του Βασειλθαδη να κερδισετε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ