1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-11-2013 15:30

Ντιάτσκοφ:«Μπορούμε να βγούμε πρώτοι» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο volleynews.gr μίλησε ο κορυφαίος της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου, από πλευράς Συριανών, Αντρέι Ντιάτσκοφ. Ο νεαρός ακραίος έδωσε το δικό του μήνυμα τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό, αλλά κερδίσαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Χάσαμε το δεύτερο σετ γιατί κάναμε κάποια λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά τα διορθώσαμε και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Το επόμενο μας παιχνίδι είναι για το Challenge Cup και θα αντιμετωπίσουμε τη Σαχτιόρ από τη Λευκορωσία. Για το πρωτάθλημα παίζουμε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην έδρα μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ο Εθνικός είναι μία πολύ καλή ομάδα, και αυτό δε χρειάζεται εξηγήσεις, αλλά θα παλέψουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Όσο για το αν ο Φοίνικας μπορεί  να παραμείνει στη δεύτερη θέση ο 28χρονος ακραίος είπε : «Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω από τη δεύτερη θέση. Κι αυτή είναι η πρώτη».

Φιορέλα Μάλο 

Διαβάστηκε 519 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ