1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-11-2013 15:00

Θάνος Τερζής:«Είναι διαφορετικό το εφετινό πρωτάθλημα» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με πέντε πόντους και το 3-1 επί του ουραγού Παναθηναϊκού έφυγε ο Θάνος Τερζής από το κλειστό της Κυψέλης. Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου μίλησε στο volleynews.gr και τόνισε τη σημαντικότητα των βαθμών σε κάθε παιχνίδι, ώστε να παραμείνει ψηλά η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Θεωρώ ότι είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καλό παιχνίδι, πίεσε αρκετά με το σέρβις, από τα οποία δεν έχασε πολλά και έκανε λίγα λάθη. Ήμασταν σοβαροί εκεί που έπρεπε. Στα σετ στα οποία προηγούμασταν κρατήσαμε τη διαφορά και πήραμε τελικά τη νίκη με ένα σχετικά εύκολο τέταρτο σετ». 

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο σετ, το οποίο κέρδισε: «Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καλό σερί, έπαιξε πολύ καλά στην επίθεση, κι εμείς δεν μπορούσαμε να κόψουμε τους δύο πολύ καλούς επιθετικούς, τον Καριπίδη και τον Μπέλο. Πήρε μία διαφορά, προσπαθήσαμε στο τέλος να την καλύψουμε, και το σετ κρίθηκε στον πόντο. Το βασικό είναι ότι μπορέσαμε και ανακάμψαμε, δείξαμε σοβαρότητα στα επόμενα σετ, τα πήραμε και πήραμε και τους τρεις βαθμούς».

Για τη θέση του Φοίνικα: «Αρχικός μας στόχος είναι η τετράδα. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα εφέτος είναι διαφορετικό από το περσινό. Έχει έξι ή εφτά ομάδες οι οποίες φλερτάρουν με την τετράδα. Μας ενδιαφέρουν οι πόντοι σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ακόμη κάποια παιχνίδια μέχρι την ανάπαυλα των Χριστουγέννων, δύο εντός και δύο δύσκολα εκτός. Θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό βόλεϊ και να διατηρήσουμε κάποια στοιχεία σε μπλοκ, άμυνα και κόντρα επιθέσεις, ώστε να πάρουμε βαθμούς και να μας βρει αυτή η ανάπαυλα σε όσο γίνεται καλύτερη βαθμολογική θέση». 

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 384 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ