1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2017 20:13

Πούλκο: «Αφιερωμένο στην ομάδα και στο γιο μου Όσκαρ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ευχαριστημένος στο άκουσμα της είδησης για την κατάκτηση του βραβείου του MVP o Ζλάτκο Πούλκο αφιέρωσε τον ατομικό τίτλο στην ομάδα και στον γιο του Όσκαρ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την διάκριση. Τα χρόνια που ήμουν στην Ελβετίδα είχα πάρει αρκετές φορές αυτόν τον τίτλο αλλά αυτός είναι ξεχωριστός για μένα», είπε ο Ζλάτκο Πούλκο και πρόσθεσε: «Αφιερώνω την διάκριση στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και στον υιό μου Όσκαρ».

Σχετικά με τον ΑΟΠ Κηφισιάς είπε: «Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα και πολλούς τραυματισμούς. Παρόλα αυτά έχουμε ανταποκριθεί όλοι σε πολλούς ρόλους και τα έχουμε καταφέρει. Έχουμε κάνει πολύ καλά αποτελέσματα όπως οι δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού και η πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου. Αν δεν έχουμε άλλους τραυματισμούς μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στα πλέι οφ. Στο κύπελλο θα πάμε χωρίς άγχος να το διασκεδάσουμε με στόχο να πάμε στον τελικό».
Διαβάστηκε 3831 φορές

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 21:00 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Výborne Zlatko .. Teraz alebo skupina má dve bomper .. Bob a vy ..
    ΑΟΚΑΡΑΣ..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ