1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 19:36

«Θα κεράσω γλυκά τους συμπαίκτες»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
«Τουλάχιστον μέσα στην ατυχία μου άκουσα και κάτι ευχάριστο, αλλά τώρα θα πρέπει να πάω γλυκά στην προπόνηση για να κεράσω την ομάδα, γιατί σ' αυτούς οφείλεται η δική μου καλή εμφάνιση»...

Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Μπέλλου όταν πληροφορήθηκε την ανάδειξη του ως MVP ΟΠΑΠ της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013, μετά την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε στις 10 Νοεμβρίου στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Λαμίας στο Ζηρίνειο.

Με 28 πόντους, έχοντας 27/38 επιθέσεις (71%) και ένα μπλοκ, ο Αρτινός διαγώνιος δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί: «Ήταν όντως εξωπραγματικά αυτά που έκανα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θυμάμαι ότι σε μια επίθεση μου η μπάλα βρήκε το φιλέ και έπεσε τελικά στο γήπεδο της Λαμίας κι εκεί είπα από μέσα μου 'σήμερα γεννούν και τα κοκόρια μου'. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή ένιωθα πως ότι κι αν έκανα θα έπιανε».

Αν και στο πρόσφατο ματς με τον Ηρακλή, αποχώρησε με το τέλος του πρώτου σετ λόγω ενοχλήσεων στη μέση του, ο αριστερόχειρας άσος βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ, βαδίζοντας χέρι με χέρι με τον συμπαίκτη και καλό του φίλο Θεόκλητο Καριπίδη.

«Είναι κάτι που το συζητάμε μεταξύ μας, γιατί νιώθουμε ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Χαίρομαι πραγματικά, που είμαι συμπαίκτης μαζί του, αλλά και με όλα τα παιδιά γιατί είμαστε μια ωραία παρέα. Στον αθλητισμό υπάρχουν χρονιές που δεν μπορείς να βγάλεις στο γήπεδο αυτό που θέλεις, φέτος έχω ξεκινήσει καλά, αλλά το πιο σημαντικό πέρα από την προσωπική απόδοση, είναι να συνδυάζεται με τα αποτελέσματα. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θέλαμε και αξίζαμε ίσως κι έτσι ισχύει αυτό που λένε 'προτιμότερο είναι μην παίζω εγώ καλά, αλλά ας κερδίζει η ομάδα'».

Όσον αφορά το γιατί ο ΑΟΚ σε πολλά παιχνίδια αν και έφτασε στην πηγή δεν ήπιε νερό, ο ίδιος θεωρεί ότι είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων.

«Βασικά πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο εμείς οι ίδιοι στις δυνατότητες μας, Να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, γιατί στο βόλεϊ που είναι άθλημα ψυχολογίας, στους κρίσιμους πόντους αυτό μετράει. Λίγο αν αλλάξει η ψυχολογία μας και να μην έχουμε άλλες ατυχίες με τραυματισμούς, γιατί δυστυχώς είχαμε πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, θα ηρεμήσουμε και θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο».

Ο στόχος του ΑΟΚ για τη Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 είναι η παραμονή, αλλά ο MVP της 5ης αγωνιστικής πιστεύει ότι αξίζει και μπορεί να κάνει κάτι μεγαλύτερο.

«Ο πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή και παρά το μέτριο ξεκίνημα εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Αυτό το βήμα μπορεί να έχει να κάνει με το βόλεϊ που θα παίζουμε και θα τραβήξει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο ή με ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ. Δεν μας αξίζει ως ομάδα να παίζουμε μόνο για τη σωτηρία, αφού πιστεύω ότι το υλικό μας αξίζει για περισσότερο».

Με την Κηφισιά να στηρίζεται φέτος μόνο σε Έλληνες παίκτες, ο 32άχρονος άσος επικροτεί και με το παραπάνω την επιλογή της διοίκησης.

«Έχω ζήσει χρονιές όπου στο ελληνικό πρωτάθλημα συμμετείχαν σπουδαίοι ξένοι αθλητές, οι οποίοι πραγματικά βοηθούσαν το άθλημα και έδιναν πράγματα σε εμάς. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί όμως η κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ και στην κοινωνία μας γενικότερα, θεωρώ ότι η απόφαση του ΑΟΚ είναι σωστή και αν χρησιμοποιηθεί σωστά θα έχει αποτελέσματα και μπορεί να φέρει και πολλά νέα παιδιά στο άθλημα».

Πηγή: Volleyleague.gr

Διαβάστηκε 1164 φορές

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα από την κατηγορία: «Μόνο ο Άρης στο μυαλό μας» (video) »

2 σχόλια

  • Comment Link ΒΟΛΛΕΑΚΙΑΣ Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 19:35 posted by ΒΟΛΛΕΑΚΙΑΣ

    Χρήστο, συγχαρητήρια.. Γρήγορα κοντά στήν ομάδα ξανά.. Νά πιστέψουν όλοι οί παίχτες στόν ραυτό τους, καί στήν ομάδα μας, καί τά καλά αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου..
    Όλοι κοντά στήν ομάδα μας..

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 19:16 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Ό ΑΟΚ φέτος, παίζει πολύ καλύτερο βόλλευ από τήν περισινή χρονιά.. Παιχταράδες έχει,κόουτς εγνωσμένης αξίας έχει,προσοχή στίς λεπτομέειες σέ κάθε μάτς χρειάζεται καί στήριξη από τόν κόσμο του,καί τά καλά αποτελέσματα θά έλθουν.. Εμπρός λοιπόν, σέ κάθε μάτς, όλοι κοντά στήν ομάδα μας.. Τό αξίζει.. Ραντεβού τό Σάββατο στό Ζηρήνειο.. ΟΛΟΙ..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ