1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
16-03-2014 13:10

Δημήτρης Νικολάκης:«Όλα αυτά τα δικαιούμαστε» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και το ότι θα αγωνιστεί στον τελικό παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Νικολάκης. Ο αρχηγός του ΑΟ Κηφισιάς τόνισε πως θα είναι δύσκολος τελικός και ότι η Κηφισιά δεν έχει φτάσει τυχαία ως εδώ. 

«Κάναμε ένα πολύ καλό ματς και ελπίζω ο κόσμος που ήρθε να το χάρηκε γιατί γέμισε το γήπεδο. Πιστεύω ότι δίκαια είμαστε στον τελικό. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα. Ο τελικός με τον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ελά εμάς δεν μας αγχώνει. Μπαίνουμε μέσα να το ευχαριστηθούμε. Αν παίξουμε όπως με την ΑΕΚ, νομίζω ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί. Ελπίζω να κερδίσουμε, γι' αυτό έχουμε έρθει. 

Θέλουμε να τελειώσουμε όπως ξεκινήσαμε. Θεωρώ ότι από την πρώτη αγωνιστική έως τώρα δεν έχουμε κάνει κάποιο βήμα πίσω. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, δεν πήγαμε στο Λιγκ Καπ λόγω ισοβαθμίας, και είμαστε στον τελικό Κυπέλλου. Αποδεικνύουμε πως όλα αυτά τα δικαιούμαστε και δεν είναι από τύχη. Αν καταφέρουμε μετά από όλα αυτά να φτάσουμε στην κορυφή, για εμάς θα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο όνειρο, χωρίς να στηρίζεται στην τύχη.

Στο ματς που παίξαμε πριν μία εβδομάδα με την ΑΕΚ κερδίσαμε και πάλι 3-0 κι αυτό έδειχνε ότι η ομάδα έχει μία δυναμική».

Διαβάστηκε 519 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ