1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
10-03-2014 14:29

Ταμπουρατζής:«Αντρικό ματς το Σάββατο» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Στο volleynews.gr μίλησε ο Κώστας Ταμπουρατζής μετά τη νίκη της Κηφισιάς επί της ΑΕΚ για την 19η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. O λίμπερο της ομάδας των βορείων προαστίων δήλωσε πως στόχος τους είναι να τα πάνε καλά στον ημιτελικό Κυπέλλου, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ήταν μία καλή νίκη για εμάς, και τα τρία σετ ήταν πολύ δύσκολα. Η ΑΕΚ πίεσε πολύ στο σέρβις και νομίζω πως γενικά όσες ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν πιέζουν σε αυτό το κομμάτι. Εμείς ανταποκρινόμαστε καλά και γι’ αυτό έχουμε τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα. Τώρα τελείωσε αυτό το ματς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα στην προπόνηση ώστε να πάμε στο παιχνίδι του Σαββάτου, που είναι εντελώς διαφορετικό, και να τα δώσουμε όλα ώστε να αγωνιστούμε στον τελικό. Θα συναντήσουμε πάλι την ίδια ομάδα, η οποία πιστεύω θα είναι ακόμη καλύτερη, ιδιαίτερα εάν ενισχυθεί και με τον Πέτρογλου.

Προφήτης δεν είμαι για να ξέρω το αποτέλεσμα του αγώνα Κυπέλλου. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα δώσω ό,τι έχω μέσα στην εβδομάδα, θα κάνω καλή προπόνηση, θα εμψυχώσω τους παίκτες μου για να είμαστε όπως πρέπει και να κερδίσουμε αυτό το ματς. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι, γιατί μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω ως ομάδα. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε την μικρή ανασφάλεια μίας ομάδας η οποία είναι μικρομεσαία, αισθανόμαστε νικητές, έχουμε καλή ψυχολογία όλη την εβδομάδα, και κάνουμε το βήμα παραπάνω, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι δύσκολο ματς, αλλά αυτά είναι αντρικά ματς και όχι τακτικής. Πρέπει να τα δώσεις όλα.

Στο πρωτάθλημα το αν θα παραμείνουμε στην κορυφή ή πιο χαμηλά δεν το ξέρω, και δεν με απασχολεί τόσο. Με απασχολεί να πάμε όσο πιο καλά γίνεται. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο, να πάμε το Σάββατο να κερδίσουμε».

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 326 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ