1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-08-2013 22:31

«Στην ΑΕΚ εισέπραξα αδιαφορία...»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Του Κώστα Ασημακόπουλου
Οκτώ από τις 12 ομάδες της Βόλεϊ Λιγκ αρχίζουν σήμερα την προετοιμασία τους, με τους «ερυθρόλευκους» και τους «πράσινους» να κλέβουν την παράσταση σε Ρέντη και Λεωφόρο. Από τα πρόσωπα που άλλαξαν στρατόπεδο και φανέλα στη φετινή σεζόν είναι ο Θωμάς Καπίρης και μάλιστα ο Παναθηναϊκός τον ανακοίνωσε τη μέρα που η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην επαγγελματική κατηγορία.


Ο νεαρός ακραίος έλυσε τη σιωπή του και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την ΑΕΚ όπου από το 1996 που έκανε το πρώτο του δελτίο μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ήταν η βασική του ομάδα. «Με εξαίρεση τις χρονιές σε Κόρινθο, Απόλλωνα και Πανερυθραϊκό, η καριέρα μου είχε ταυτιστεί με την ΑΕΚ. Εχω περάσει πολλά με την ΑΕΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της για τη συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε στο «Goal News» ο Θωμάς Καπίρης.

O 27χρονος ακραίος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του εξέφρασε και παράπονο για τη διοίκηση της Ενωσης: «Από τότε που ξεκίνησα το βόλεϊ αγωνίστηκα στην ΑΕΚ. Εχω περάσει καλές και κακές στιγμές. Εχω μάθει να κάνω υπομονή, να δουλεύω και να ζω με τα λίγα. Ολα όμως έχουν ένα όριο... Το φετινό καλοκαίρι πέρασε με μεγάλη αβεβαιότητα. Κανείς δεν γνώριζε εάν η ΑΕΚ θα κατέβει. Κανείς δεν με πήρε ένα τηλέφωνο να μου πει μια κουβέντα. Παραλίγο να μείνω χωρίς ομάδα. Σκέφτηκα ακόμα και να σταματήσω το βόλεϊ και να βοηθήσω επαγγελματικά τον πατέρα μου για να μπορέσω να ζήσω. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο την ΑΕΚ. Το μόνο που εισέπραξα από τις διοικήσεις της ΑΕΚ ήταν αδιαφορία. Μέχρι και τις 15 Αυγούστου κανείς δεν ήξερε εάν θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στη Βόλεϊ Λιγκ. Ετσι αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Παναθηναϊκού».

- Επαιξε ρόλο πως στη φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται πρώην παίκτες της ΑΕΚ;

«Στον Παναθηναϊκό πήγα διότι σεβάστηκα 2-3 ανθρώπους που με γνωρίζουν και με ήθελαν στην ομάδα και φυσικά ότι είναι μία ιστορική ομάδα που κάνει κι αυτή προσπάθεια επιβίωσης. Αυτό που θέλω είναι να δουλέψω, να παίξω βόλεϊ και να το ευχαριστηθώ. Αν καθιερωθώ στην ομάδα, θα το κρίνει ο προπονητής μου».

πηγή: Goal News, sentragoal.gr

Διαβάστηκε 1496 φορές

3 σχόλια

  • Comment Link Γ.Σ. Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 11:01 posted by Γ.Σ.

    Ενταξει μια χαρα τα ειπε το παιδι.
    Καλώς η κακως έπρεπε να ενημερωθουν.
    ευχαριστουμε κι εμεις φιλε και καλή σου συνεχεια

  • Comment Link ionas Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 10:41 posted by ionas

    Στον παο που ειναι σωματειο χωρις χρεη,με αξιοπιστια σε ολα τα επιπεδα,με φερεγγυοτητα,με υψηλοτατους στοχους,και με πληρωμες πριν την ωρα του θα βρεις επιτελους αυτα που επιθυμουσες σαν αθλητης.ΕΒΓΕ ΚΑΠΙΡΗ εκανες οντως ενα τεραστιο αλμα στη καριερα σου αλλαξες επιπεδο πραγματικα,αυτες ειναι η μεταγραφες σταθμος στη καριερα του καθε αθλητη!!!!!!!!Αν τωρα μεσουσης της σεζον δεν εχεις να βαλεις ουτε βενζινη στο αμαξι μη σε παρει απο κατω,φτανει που εκει που εισαι σε σεβονται πραγματικα!!!!

  • Comment Link Volley Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 09:23 posted by Volley

    Εδω τι περιμενεις να εισπραξεις?
    Παρε σειρα στην γραμμη και περιμενε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ