1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2017 19:38

Μαρούλης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Θάνος Μαρούλης μίλησε για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας και για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή.
«Το τελευταία διάστημα είχαμε πολλά αρνητικά αποτελέσματα κι αυτό έχει επηρεάσει την ψυχολογία μας. Θέλουμε τη νίκη και το τρίποντο για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να κάνουμε καλές και πειστικές εμφανίσεις γιατί αδικήσαμε τους εαυτούς μας και την πραγματική δυναμική της ομάδας μας. Θέλουμε νίκη για να αρχίσουμε την αντεπίθεση μας για τα πλέι οφ».
Διαβάστηκε 1664 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Μαρούλης: «Μεγάλη νίκη με την βοήθεια των φιλάθλων μας»
    Κομβική νίκη που θα βοηθήσει τον Αστέρα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυανικών ΕΣΠΕΔΑ, χαρακτήρισε την επικράτηση του συλλόγου της Νίκαιας με ανατροπή κόντρα στην Ίριδα με 2-3 από 2-1 σετ, ο Παναγιώτης Μαρούλης,.
  • Μαρούλης, Καπίρης: Δεν ξέχασαν τον Ψαρουδάκη
    Ο Θάνος Μαρούλης, ο Θωμάς Καπίρης και τα αδέλφια Μανδηλάρη είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ. Ο Μαρούλης πριν αναχωρήσει για αγωνιστεί στην Σεν Κεντέν στο γαλλικό πρωτάθλημα θα πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο έμπειρος πασαδόρος από την Ιεράπετρα που ανδρώθηκε στον ΟΠΕ Ρεθύμνου δεν ξέχασε τον Κωστή Ψαρουδάκη και στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στην απώλεια του αλλά και στο κενό που άφησε στο κρητικό και ελληνικό βόλεϊ.
  • Μαρούλης: «Το καλοκαίρι θα είναι καυτό»
    O προπονητής του Αστέρα Νίκαιας, Παναγιώτης Μαρούλης έκανε την παρακάτω δήλωση για τη προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.
  • Μαρούλης: «Δεν μπορούσα να πάω στην μπάλα από τον πόνο»

    Του Τίμου Αθανασόπουλου

    Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού και εκ των κορυφαίων της ομάδας του τη φετινή χρονιά Θάνος Μαρούλης μιλάει στο volleynews.gr σε μία ειλικρινής συνέντευξη. Ο Έλληνας πασαδόρος έκανε τον απολογισμό του τριφυλλιού, μίλησε για τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρεί από τις 8 Φεβρουαρίου, τις στιγμές που δεν μπορούσε να... τρέξει προς την μπάλα από τον πόνο, ενώ άνοιξε το κεφάλαιο Εθνική και αναφέρθηκε στο μέλλον του.

  • «Στην Αλεξανδρούπολη πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»
    Ευχαριστημένος από τη νίκη αλλά όχι τόσο από την απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού για τα playoff με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ