1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2018 14:36

Μαρούλης: «Μεγάλη νίκη με την βοήθεια των φιλάθλων μας»

Κομβική νίκη που θα βοηθήσει τον Αστέρα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυανικών ΕΣΠΕΔΑ, χαρακτήρισε την επικράτηση του συλλόγου της Νίκαιας με ανατροπή κόντρα στην Ίριδα με 2-3 από 2-1 σετ, ο Παναγιώτης Μαρούλης,.

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων, με μακροσκελέστατη δήλωση του απέδωσε παράλληλα τα εύσημα, στην συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να γίνει η χθεσινή μεγάλη ανατροπή στο ΣΕΦ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Μεγάλη νίκη, μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο γήπεδο και αντιμετωπίζοντας ένα ισχυρό σύνολο που έχει ετοιμάσει ο couch Ξεροβασιλας!

Το παιχνίδι νομίζω κρίθηκε σε δύο παράγοντες...Ο ένας ήταν ότι στο 4ο σετ, όπου βρήκαμε την σύνθεση της εξαδας που θα μπορούσε να βγάλει το αποτέλεσμα που απαιτούσε η αναμέτρηση και οι συνθήκες και ο άλλος ήταν ο φανταστικός κόσμος του Αστερα Νίκαιας που για άλλη μια φορά κατέκλυσε το γήπεδο και με τον παλμό του πραγματικά πιστεύω ότι έσπρωξε τα κορίτσια στην νικη!

Η ομάδα ήρθε σε αυτό το παιχνίδι με την απουσία της Γκοτση και τον τραυματισμό της Λαμπροπούλου...Αυτό μας περιόρισε κατά πολύ τις επιλογές μας και σίγουρα έπαιξε το ρόλο του!

Η ομάδα εδώ και μια εβδομάδα έχει κάνει restart, μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα με Θριαμβο και Μιλωνα προσπαθήσαμε και με την βοήθεια της διοίκησης αλλά και την προσθήκη της Νικόλ Ζαχαρέα στην οικογένεια μας που με την εμπειρία της και την προσωπικότητα της βοηθάει είδη τα κορίτσια αλλά και όλους μας να προετοιμαζόμαστε αλλά και να αγωνιζόμαστε με γνώμονα ΜΟΝΟ ενα πράγμα,την νίκη!

Μια νέα αρχή λοιπόν για εμάς και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα δείτε τουλάχιστον έναν Αστέρα που για να τον κερδίσεις...θα πρέπει όντως να είσαι καλύτερος!

Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα για την Ίριδα ...και θα ήθελα να πω και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ρουσόπουλο με τις κινήσεις του αλλά και με πολύ δουλειά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να γίνει ένα παιχνίδι με την βοήθεια των φιλάθλων και των δύο ομάδων...πραγματικά διαφήμιση για το volley!

Υ.Γ Εντάσεις μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο και με τέτοια διακύμανση του σκορ...πάντα θα υπάρχουν,το θέμα είναι να γίνονται σε πολιτισμένα πλαίσια και όχι ακρότητες....Όπως και έτσι έγινε...Μπράβο στους φιλάθλους και των δύο ομάδων!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ