1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2018 23:47

Πετρέας: «Απόλυτα επιτυχημένη η σεζόν»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας δήλωσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει για το ποιος είναιπρωταθλητής. Συγχαρητήρια σε όλους και είμαι περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και συνέβαλα σε αυτή την επιτυχία.

Νομίζω πως η σεζόν είναι απόλυτα επιτυχημένη. Δείξαμε την ποιότητα που είχαμε όταν πριν δύο εβδομάδες μετά την απώλεια του κυπέλλου, πολλοί μας αμφισβήτησαν. Το αφιερώνω στην μητέρα μου γιατί πέρασε δύσκολα αυτό τον μήνα και ήθελα να την κάνω περήφανη».

   Ο έμπειρος λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου δήλωσε:

«Επετεύχθη ένας πολυπόθητος στόχος. Τα προηγούμενα τρία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για τον Ολυμπιακό με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά και ήμουν ενοχλημένος. Το απόλαυσα πολύ το φετινό πρωτάθλημα, τόσο για εμένα όσο και για τον σύλλογο. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας που επέστρεψε στην κορυφή.

Θεωρώ πως η σεζόν είναι άκρως επιτυχημένη. Η απώλεια του κυπέλλου δεν ευχαρίστησε κανέναν, αλλά βοήθησε να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Το ότι πήραμε τον τίτλο με 3-0 δείχνει την αποφασιστικότητα που είχαμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Διαβάστηκε 536 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ