1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2018 21:19

Μουνιόθ: «Η νίκη μας δώρο στα γενέθλια του συλλόγου»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ αφιέρωσε τη νίκη στα γενέθλια του συλλόγου και στην ομάδα εφήβων που νίκησε τον Παναθηναϊκό:

«Είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή μας απόδοση. Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να βοηθήσουν την ομάδα.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά και να δοκιμάσουμε τεχνικά και τακτικά πράγματα για το παιχνίδι στη Ρωσία. Εκεί πρέπει να δώσουμε όλη την ενέργεια μας. Έχουμε μεγάλο ταξίδι και δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας.

Σήμερα είναι τα γενέθλια της ομάδας μας, η νίκη μας ήταν ένα δώρο και ελπίζουμε την Τετάρτη να γιορτάσουμε ξανά.Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους έφηβους του Αντώνη (Βουρδέρη) που κέρδισαν τον Παναθηναϊκό και αύριο στον τελικό του ομίλου της Νοτίου Ελλάδας θα  διεκδικήσουν την πρόκριση για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ελλάδας».

 Στεφάνου: "Ημασταν ετοιμοι  για τον Φοίνικα"

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Γιώργος Στεφάνου, δήλωσε στο osfp.gr:  «Ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν μέσα στην προετοιμασία μας για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ, ήμασταν έτοιμοι για να αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Σύρου με σοβαρότητα γιατί την Τετάρτη παίζουμε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Παίξαμε καλά σήμερα και ελπίζω να έχουμε αντίστοιχο αποτέλεσμα και με τη Σουργκούτ». 

Διαβάστηκε 444 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ