1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2018 02:52

Στέλλα Χριστοδούλου: «Ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα».

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Φανερά ικανοποιημένη από την πρόκριση στον τελικό του F4 κυπέλλου, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα, που είχε το επιπρόσθετο πλεονέκτημα να παίξει τον ημιτελικό στην έδρα της. Η Θήρα είναι καλή ομάδα και περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Μετά το 2-1 ανασυνταχθήκαμε, μετριάσαμε το άγχος, που ήταν φυσιολογικό να υπάρχει σε έναν νοκ άουτ αγώνα που κρίνει τίτλο και αύριο θα παίξουμε για το όγδοο Κύπελλο», πρόσθεσε

.-Όποιος κι αν είναι αύριο ο αντίπαλος (Πανναξιακός ή Ηλυσιακός), πάντως, αποκλείεται να έχετε την ίδια δυσκολία;

«Η Νάξος είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα της Α1, Ο Ηλυσιακός είναι μικρότερης κατηγορίας σύλλογος αλλά έχει έρθει χωρίς άγχος, για να χαρεί τη διοργάνωση και να πάρει εμπειρίες. Εμείς δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε κανέναν. Ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα».

-Αύριο γράφετε «οκτώ» στη Λέσχη του Ερασιτέχνη;«Είναι ξεχωριστό παιχνίδι το αυριανό. Εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ήρεμες, να παίξουμε στο επίπεδο που μπορούμε και όλα θα έρθουν μόνα τους»

.πηγή :ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστηκε 1647 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ