1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2018 22:33

Μουνιοθ: «Μας ενδιαφέρει η διάκριση στην Ευρώπη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στo osfp.gr τα εξής: «Μετά από τη νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς έχουμε σίγουρα το πλεονέκτημα για πρόκριση στους «8» του Challenge Cup.

Ωστόσο ακόμα δεν έχουμε πραγματοποιήσει το δεύτερο βήμα και για να το πετύχουμε οφείλουμε να αγωνιστούμε με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα.

Μας ενδιαφέρει η διάκριση στην Ευρώπη μέσω του συγκεκριμένου θεσμού και είμαστε έτοιμοι για τον επαναληπτικό. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι για να επιστρέψουμε με την πρόκριση».

Πετρέας: «Να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Μπορεί να έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα πρόκρισης αλλά δεν έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για τη νίκη για πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους «8». Προερχόμαστε από δυο προκρίσεις μέχρι στιγμής και θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι».

Διαβάστηκε 478 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ