1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-04-2014 15:09

Μαντούβαλος στο πλευρό του Μώραλη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, όλο και περισσότερα μέλη του βόλεϊ ρίχνονται στη μάχη της ψήφου. Βεβαίως στον Δήμο Πειραιά και αφού ο Γιάννης Μώραλης έθεσε υποψηφιότητα με τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν αναμενόμενο να πάρει συνεργάτες από την ομάδα του Ολυμπιακού. Ένας από αυτούς είναι και ο τιμ μάνατζερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Νίκος Μαντούβαλος.

Δείτε το βιογραφικό του:


«Ένα από τα ικανότερα στελέχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Νίκος Μαντούβαλος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη. Ο team manager της ομάδας βόλεϊ ανδρών είναι κυριολεκτικά γέννημα θρέμμα του Ολυμπιακού. Είναι ο γιός του αείμνηστου Χάρη Μαντούβαλου του επί σειρά ετών διαχειριστή του συλλόγου. Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές και τη στρατιωτική του θητεία ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό, από το οικονομικό τμήμα του συλλόγου.

Το 2010 σε μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο για την ομάδα βόλεϊ γυναικών ο Νίκος Μαντούβαλος αναλαμβάνει team manager της ομάδας και τελικά η χρονιά στέφεται με απόλυτη επιτυχία καθώς ο Ολυμπιακός κατακτά το κύπελλο Ελλάδας που ήταν ο πρώτος τίτλος του συλλόγου στο άθλημα. Ακολουθεί ένα ακόμη κύπελλο με την ομάδα βόλεϊ γυναικών και στη συνέχεια ο Νίκος Μαντούβαλος μεταπήδησε στην αντίστοιχη θέση της ομάδας βόλεϊ ανδρών στην οποία παραμένει με απόλυτη επιτυχία έως σήμερα. Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη του χρονιά (πέρυσι) στη θέση του επικεφαλής των ανδρών, ο Ολυμπιακός κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους, το σούπερ καπ, το λιγκ καπ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας».
Διαβάστηκε 500 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ