1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-11-2013 23:02

Μαρούλης: «Αφιερώνω τη νίκη στον πατέρα μου» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Μιλώστας στο volleynews.gr, ο Θάνος Μαρούλης, δεν στάθηκε καθόλου στα επινίκια του αγώνα απέναντι στην Νόλικο Μασσέικ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τόνισε ότι θα ότι να... κεφάλια πρέπει να μείνουν μέσα καθώς ακολουθεί το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο δεν παρέλειψε να αφιερώσει τη νίκη στον πατέρα του που έχει γενέθλια.
 «Θέλαμε την νίκη. Θέλαμε να κάνουμε μια εμφάνιση που να τονώσει λίγο το ηθικό μας μετά και την άσχημη εμφάνιση μας μέσα στην Κηφισιά. Δεν μπορώ να πώ ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω, δηλαδή ότι μεσοβδόμαδα είμαστε καλοί και το Σάββατο είμαστε κακοί. Είναι μια μεγάλη νίκη αλλά πρέπει τα κεφάλια να μείνουν μέσα. Δεν κάναμε τίποτα, δεν είμαστε ξαφνικά υπερομάδα. Αν με αυτή την νοοτροπία μπαίνουμε μέσα σε όλα τα παιχνίδια τότε θα πούμε ότι κάνουμε δουλειά. Αυτή η νίκη ναι μεν είναι ωραία, είναι Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η πραγματικότητα είναι μπροστά μας το Σάββατο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να μείνουμε εκεί, δεν θα έχει καμία αξία η νίκη αν παρουσίασουμε το ίδιο πρόσωπο με την Κηφισιά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, πραγματικά παίξαμε σαν ομάδα σήμερα, ο ένας έπαιξε για τον άλλο. Οι αλλαγές που γίναν και το κοουτσάρισμα πήγαν όλα πάρα πολύ καλά. Όποιος ήταν μέσα έδωσε το 150% για την ομάδα και αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Αυτό είναι πιο σημαντικό για μένα από τους βαθμούς. Κάτι ακόμα.. θέλω να αφιερώσω την νίκη στον πατέρα μου ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα».
Διαβάστηκε 973 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ