1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-11-2013 19:29

Καζάζης: «Ήρθε η ώρα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον πιο σημαντικό αγώνα στην φετινή του περιπέτεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς απέναντι στην Νόλικο Μαασέικ θα κρίνει πολλά, κάτι που αναγνώρισε και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Καζάζης.
«Ξέραμε από την αρχή πως για να περάσουμε στην επόμενη φάση θα έπρεπε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Νόλικο. Έφτασε η ώρα. Είναι μια καλή ομάδα που έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Οστράβα. Εμείς από την μεριά μας διαθέτουμε εμπειρία και ταλέντο και θέλουμε μαζί με τον κόσμο μας να παίξουμε δυνατά και να πάρουμε τη νίκη. Αυτό το παιχνίδι είναι κομβικό και πρέπει να το κερδίσουμε. Από την αρχή έχουμε πει πως βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Έτσι και αυτό. Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας και πάμε για τη νίκη η οποία θα μας βάλει με την ολκλήρωση του πρώτου γύρου σε θέση οδηγού όσο αφορά την κατάληψη της δεύτερης θέσης»
Διαβάστηκε 596 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ