1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-07-2023 21:36

Καλαμάτα: Τουρνουά στη μνήμη του Βαγγέλη Κουτουλέα με τους πρωταθλητές Κ22

Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Ο Βαγγέλης Κουτουλέας ήταν ένας αθλητής και προπονητής που ήταν παράδειγμα αποφασιστικότητας και αφοσίωσης και μέσω της τελικής φάσης του Κ22 θα τιμηθεί η μνήμη και η προσφορά του, καθώς πάντα στόχος του ήταν η ανάπτυξη στις μικρές ηλικίες που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε από όλα τα πόστα. Το VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS αποτελεί έναν ξεχωριστό τρόπο για να αναδειχθεί ο χαρακτήρας, το πάθος και η αφοσίωση που τον διέκριναν.

Την Παρασκευή 21/7 στις 13.00 στο νέο δημαρχείο Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Καλαμάτας, της Ε.Ο.ΠΕ. και του Kalamata Beach Volley.

Το Σάββατο θα ξεκινήσουν οι αγώνες των προκριματικών και του κυρίως ταμπλό στα γήπεδα του KBV.

Η Entry List αγοριών-κοριτσιών, καθώς και οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ