1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-12-2014 23:45

Μέρτεν: «Λύσεις από τον πάγκο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο Παμβοχαϊκός έδειχνε χαμένος, μέχρι τα μέσα του ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλα οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο γύρισαν την κατάσταση, οπως τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας, Μίχαελ Μέρτεν


 «Τα πήγαμε καλά. Μέχρι τη μέση του παιχνιδιού δεν είχαμε καμία ελπίδα, αφού ο Παναθηναϊκός είχε τον πλήρη έλεγχο. Οι παίκτες δεν τα παράτησαν και τα παιδιά από τον πάγκο φάνηκαν εξαιρετικές λύσεις. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ σε ένα παιχνίδι με σκαμπανευάσματα. Ήμασταν τυχεροί, θα μπορούσαμε να είχαμε ηττηθεί. Βοήθησε πολύ η είσοδος του Παπαδόπουλου που άλλαξε την εικόνα με το σέρβις και μερικά μπλοκ του. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι σκληρό όπως το σημερινό».
 
Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Θάνος Τερζής δήλωσε: «Η ατμοσφαιρα ήταν ωραία και κόσμια και καλύτερα να είναι τα γήπεδα γεμάτα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο κοντρολ βόλεϊ από εμάς, αλλά η απόδοσή του έπεσε μετά το 3ο σετ και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Ο προπονητής μας είδε ότι ο αγώνας θα κρατούσε πολύ και μας κράτησε λίγο περισσότερο στον πάγκο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μείναμε συγκεντρωμένοι και με υπεροχή από το κέντρο μας πήραμε δίκαια τη νίκη. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη και συνεχίζουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις».
Διαβάστηκε 483 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ