1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2014 12:31

Σαρικεΐσογλου: «Η εμφάνιση της χρονιάς»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Αποκλειστική συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Παμβοχαϊκού έδωσε ο Μιχάλης Σαρικεϊσογλου στην οποία ούτε λίγο όυτε πολύ παραδέχτηκε οτι η ομάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο με τις αλλαγές που έγιναν ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο.



Για την εμφάνιση του Παμβοχαϊκού κόντρα στην Κηφισιά: Κάναμε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς (μέχρι τώρα) και αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία μέχρι τώρα ήταν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, δεν ξέρω τώρα που είναι. Εμείς συνεχίζουμε, τρεις βαθμοί, νίκη, καλή νίκη για ψυχολογικούς λόγους αλλά κυρίως βαθμολογικούς για να μην αποκρυνόμαστε περισσότερο από τους στόχους μας.

Μια σύγκριση της ομάδας πριν τον Μίκαελ Μέρτεν και με τον Μίκαελ Μέρτεν: Δεν είναι δουλειά μου αυτή, δουλειά μου είναι σκύβω το κεφάλι και να κάνω αυτό που ξέρω καλά με οποιονδήποτε προπονητή. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει κάνει κάποιες νίκες, σίγουρα υπάρχει διαφορά και εγώ θεωρώ οτι παίζουμε κάπως καλύτερα. Συνεχίζουμε και πάμε να μαζέψουμε βαθμούς.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο: Ο κόσμος για άλλη μια φορά ήταν καταπληκτικός, θεωρώ οτι μας βοήθησε πάρα πολύ όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και με τέτοιες εμφανίσεις θα τον κρατήσουμε κοντά μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Διαβάστηκε 476 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ