1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2013 12:11

«Η λύση λέγεται Α.Σ. Ηρακλής»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής, Θεόφιλος Κολύμπατζης, μιλώντας στον «ARENA FM 89.4» για τη δραματική εξέλιξη του υποβιβασμού του «βασιλιά»
του βόλεϊ των τελευταίων χρόνων και τη λύση που υπάρχει και λέγεται Α.Σ. Ηρακλής, ΑΦΜ που είχε εξασφαλίσει ο ίδιος, έχει έδρα τη Μίκρα και ο «γηραιός» μπορεί να ξεκινήσει από το Β’ Τοπικό Πρωτάθλημα και σε δύο χρόνια να επιστρέψει «καθαρός».


Για το ποιο είναι το “φως στο τούνελ” στην περίπτωση του Ηρακλή και τον Α.Σ. Ηρακλής: «Το φως είναι να γίνει αυτό που έγινε στο ποδόσφαιρο. Να ξεκινήσει πάλι από την αρχή το τμήμα και να λειτουργήσει κανονικά. Εγώ, όταν ήμουν πρόεδρος, είχα εξασφαλίσει ένα ΑΦΜ, διότι το έβλεπα το πράγμα να έρχεται. Λέγεται Α.Σ. Ηρακλής και με έδρα τη Μίκρα. Δεν μπορεί να επανέλθει στην Α1, αλλά θα ξεκινήσει από το Β’ Τοπικό. Μέσα σε δύο χρόνια όμως, μπορεί να έχει ανέβει και τότε να δείτε τι μπορεί να κάνει ο Ηρακλής. Είχε ακουστεί και πέρυσι αυτή η πρόταση και τα παιδιά της Αυτόνομης Θύρας 10 είχαν δώσει τη συγκατάθεση τους. Έπαιξε όμως στην Α1 και είδαμε τα αποτελέσματα. Για παραπάνω πληροφορίες ρωτήστε τον νυν πρόεδρο, τον κ. Νάκο».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να παρθεί το ΑΦΜ του Γαλαξία, που αγωνίζεται στην Α2: «Δεν το γνωρίζω. Αυτή η απόφαση θα πρέπει να παρθεί μέσα από Γενική Συνέλευση, εάν το θέλουν. Δεν πρέπει πάντως να γίνει. Υπάρχει ο Α.Σ. Ηρακλής, αληθινός Ηρακλής. Και να βοηθήσουν πολλοί, δεν γίνεται να “ματώνει” ένας».

Για τη δικιά του προσφορά, αλλά και την αδυναμία του να βοηθήσει τη δεδομένη στιγμή: «Εγώ άφησα μια παρακαταθήκη όσο ήμουν πρόεδρος και νομίζω τα έδωσα όλα, δεν άφησα τίποτα στη μέση. Δεν μπορεί, νομίζω, να μπορεί να με κατηγορήσει κανείς. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βοηθήσω τώρα, διότι έχω κάποια προβλήματα με τη δουλειά μου. Ο γιος μου είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Α.Σ. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν, όπως ο κ. Υμεωνίδης, που φέτος “μάτωσε” οικονομικά. Εγώ είχα “ματώσει” οικονομικά και το ευχαριστήθηκα».

Για τα λεφτά που δεν έπαιρνε ο Ηρακλής από την ΕΣΑΠ: «Η ΕΣΑΠ πρέπει να σας πω πως εδώ και δύο χρόνια δεν έδινε λεφτά στον Ηρακλή και πήγαινε και τα μοίραζε αλλού. Μία χρονιά το δεχτήκαμε, τη δεύτερη γιατί; Σήμερα ο Ηρακλής θα ήταν στην Α2 και θα ήταν καθαρός».

πηγή: liberovolley11.blogspot.gr

Διαβάστηκε 1496 φορές

11 σχόλια

  • Comment Link ΕΠΩΝΥΜH Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013 09:03 posted by ΕΠΩΝΥΜH

    νομίζω ότι πολλοί ηρακληδείς κάνουν λάθος να ασχολούνται με όλους αυτούς που χωρίς να είναι παριστάνουν τη διοίκηση του συλλόγου.Παιδιά δεν αξίζει τον κόπο.Και οι ίδιοι ξέρουν ότι δεν εκπροσωπούν κανέναν παρά μόνο τον εαυτό τους. Κι αυτοί αλλιώς ξεκίνησαν και αλλού κατέληξαν και λειτουργούν πια μόνο με τον εγωισμό τους. Κάποτε κάνανε συνελεύσεις των 200 ανθρωπων, είχαν τη στέγη τους και ο κόσμος έβλεπε κάτι καινούριο μπουχτισμένος από τους παλιούς παράγοντες. Σήμερα κατάντησαν να είναι μερικοί φίλοι, δεν τους ακολουθεί κανείς και στεγάζονται προφανώς λόγω ελλείψεως εσόδων από μέλη στα γραφεία του ΓΣ. Τα πιο καλά παιδιά και οι πιο αγνοί ηρακληδείς τους έχουν εγκαταλείψει.Ακομα και πρωτοκλασάτα στελέχη τους έχουν αποστασιοποιηθεί οι περισσότεροι αηδιασμένοι από τον τρόπο λειτουργίας συγκεκριμένου ανθρώπου που λειτουργεί με στυλ που δε ταιριάζει στο σύλλογο και χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα αφού δεν αποτελεί μέλος επίσημης διοίκησης.Που είναι ο κος Πατσινακίδης που παραιτήθηκε πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα; Που είναι ο κος Κλιάτσης που εδώ και καιρό χάθηκε; Μιλάμε για γνωστά άτομα από τους πρωτεργάτες της κίνησης και πολύ καλά παιδιά και ηρακληδείς. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά στον Ηρακλή επικράτησαν άλλοι και αναγκάστηκαν κάποιοι να αποχωρήσουν.Αυτοί οι άλλοι όμως τι ακριβώς θέλουν να κάνουν; Κανείς δεν ξέρει όμως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει απλά γιατί δεν έχουν καμμία δουλειά στον Ηρακλη αφού δεν εκπροσωπούν ούτε τον Ηρακλή ως σύλλογο ούτε τον κόσμο του.Γι αυτό σας λέω μην ασχολείστε αξία τους δίνεται ενώ δεν υπάρχουν.
    ΥΓ: δεν είμαι νομικός και δεν το γνωρίζω.Μπορεί κάποιος νομικός να εξηγήσει στον κόσμο πώς κάποιοι έχουν στην ουσία κάνει κατάληψη χώρων ενός συλλόγου και τον εκπροσωπούν χωρίς να έχουν αυτό το δικαιωμα;Μπορούν να το κάνουν αυτό; Οι όποιες πράξεις τους είναι νόμιμες;Δεσμεύουν το σύλλογο; Τι ακριβώς μπορεί να κάνει ένα μέλος του Γ.Σ. για να προστατεύσει το σύλλογο από ενδεχόμενα προβλήματα λόγω αυτού του τρόπου λειτουργίας;

  • Comment Link ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013 06:13 posted by ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ

    Σε αντιθεση με αυτους που σημερα ετυχε να διοικουν το δυσμοιρο Ηρακλη και που τρεχουν κακομοιρικα πισω απο τις εξελιξεις, υπαρχουν τελικα και αλλοι στον Ηρακλη που προβλεπουν και κινητοποιουνται. Ομολογω δεν το περιμενα και πιστευω οτι τους αξιζουν συγχαρητηρια για την κινηση τους. Οσο γι αυτους που αντιδρουν ας κρατησουν τη μιζερια για τον εαυτο τους. Τους εχουμε καταλαβει. Το καλυτερο που μπορουν να κανουν ειναι να αποσυρθουν και να μη μιλανε. Δοκιμαστηκαν και απετυχαν παταγωδως. Δεν αφησανε πετρα πανω στην πετρα. Ολοι πρεπει να στηριξουμε τη νεα προσπαθεια για καθαρο και περηφανο Ηρακλη.

  • Comment Link 1000 χρονια Ηρακλης Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013 05:05 posted by 1000 χρονια Ηρακλης

    Ειναι λογικο αυτοι που κανουν τους τζαμπα μαγκες να ανησυχησα. Εμας ομως που μας ενδιαφερει μονο ο Ηρακλης και οχι η ματαιοδοξια αστειων τυπων, ειμαστε υπερ. Η ομαδα χρειαζεται ικανους οικονομικα και διοικητικα και σιγουρα αυτοι δεν ειναι τα τσακαλακια μιας καποιας λεσχης. Γι αυτο προχωρειστε και μη δινετε σημασια σε ανυπαρκτους. Μας κουρασαν με τις μπαρουφες τους. Ανυπαρκτοι παραγοντες σε εναν ανυπαρκτο δυστυχως συλλογο. Το απολυτο τιποτα.

  • Comment Link Γ. Χ. Σάββατο, 08 Ιουνίου 2013 18:28 posted by Γ. Χ.

    Αγαπητε Κωστα βλεπω εβαλες ολους τους κολλητους να κανουν υπερωριες. Πιασανε τα πληκτρολογια και εχουν παρει σβαρνα ολα τα οπαδικα φορουμ. Τζαμπα κοπος αγαπητε Κωστα καρφωνεστε. Ο Ηρακλης εχει ηδη γυρισει σελιδα. Χαιρετισμους στους κολλητους και ας μην αγχωνονται Σαββατο βραδυ. Πηγαινετε καμμια βολτα και αυριο συνεχιζετε. Τοσος πανικος πια; Χαλαρωστε γιατι υπαρχει μακρυς δρομος. Απο την αλλη εσεις οι επισημοι γιατι δε βγαζετε και μια επισημη ανακοινωση; Καιρο εχετε να το κανετε, τουλαχιστον τρεις ημερες και χασαμε το γελιο που μας προσφερετε απλοχερα εδω και κατι μηνες. Ομως στην ομαδα δεν υπαρχει γελιο παρα μονο θλιψη και κατηφεια. Το νοιωθεις αυτο αγαπητε η τρεις λαλουν και δυο χορευουν; Μαλλοντο δευτερο. Παντως ειναι φοβερο πως πεντε ανθρωποι επιμενουν οτι μπορουν ενω τους κραζουν ολοι. Σας φτυνουν και νομιζετε οτι βρεχει.

  • Comment Link blue dream Σάββατο, 08 Ιουνίου 2013 17:27 posted by blue dream

    φίλε βλέπω ότι ξέρεις πόσα χρωστάει ο Κολύμπατζης.Δε μας λες να μάθουμε κι εμείς;Αφού έχεις πληροφόρηση από "μέσα" θα ξέρεις.Αφού όμως έχεις τόσο καλή πληροφόρηση δε μας λές και πόσα έβαλε μέσα σε ενάμιση χρόνο;Εκεί είναι οι καρτέλες και πιστεύω τις έχετε ξετινάξει.Δε μας λές λοιπόν;Μη ντρέπεσαι.Τέλος πες μας και πόσες φορές εσύ και αυτοί που πιστεύεις ζητήσατε μπακαγιόκα από τον Κολύμπατζη; Για μετακινήσεις, για φαγητά, για νερά, για ΔΕΗ , για πληρωμές υπαλλήλων του ΓΣ. Τέλος εάν ξέρεις πες μας αν ισχύει ότι κάποιοι του την είπαν γιατί δεν τους κάλεσε πέρυσι στα μπουζούκια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος;Κάτι ακούγεται αλλά δε μπορώ να το επιβεβαιώσω.Μήπως εσύ που έχεις πληροφόρηση το ξέρεις; Μια παροιμία σοφή λέει: " η κότα πίνει νερό βλέπει και το θεό" και μια άλλη "ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος".Τέλος μια επίσης σοφή παροιμία λέει:"οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κραμαστάρια". Οτι λέτε από εμπάθεια για ανθρώπους που πρόσφεραν μόνο για αστεία εκλαμβάνονται γιατί είναι γνωστός ο λόγος που τα λέτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ