1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-06-2013 14:25

Ο πόλεμος που δεν χάθηκε και η περίπτωση εξάγορας ΑΦΜ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η νομική εκπρόσωπος του Ηρακλή, Μαρία Βαγενά μίλησε στον «ARENA FM 89,4» και τόνισε ότι όλα θα κριθούν στο διοικητικό εφετείο, ωστόσο ακόμη κι αν δικαιωθεί εκεί, ενημέρωσε πως την επόμενη φορά δεν θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα. Παράλληλα, έδωσε την είδηση ότι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο εξαγοράς άλλου ΑΦΜ, το οποίο θα φέρει τους κυανόλευκους σύντομα στην Α1.


«Βγήκε η απόφαση από τον ΑΣΕΑΔ που δεν έκανε δεκτή τη προσφυγή του Ηρακλή για τον υποβιβασμό. Όμως όλοι στέκονται στην απόφαση, αλλά η ουσία της υπόθεσης θα κριθεί στο διοικητικό εφετείο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδικαστεί. Χάσαμε μια μάχη αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο. Ήταν σχεδόν αναμενόμενο, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει η ιστορία για τον Ηρακλή. Ουσιαστικά, αυτή η πειθαρχική ποινή που υποβλήθηκε ο Ηρακλής μέσω του πειθαρχικού οργάνου ήταν αναγκαία συνέπεια.

Στη συνέχεια θέλησε να πει τα πράγματα με το όνομα τους: «Αν δεν βρεθεί ουσιαστική λύση στο πρόβλημα, κάποια στιγμή οι νομικές διαδικασίες σταματάνε. Όμως όταν μιλάμε για ένα βαθύ πρόβλημα, δεν θα σωθεί την επόμενη φορά. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Όλοι οι φορείς πρέπει να συνδράμουν για να βρεθεί λύση. Δεν είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζει μόνο ο Ηρακλής, αργότερα θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες. Το νούμερο που οφείλει ο Ηρακλής είναι πλασματικό, με τις προσαυξήσεις».

Η Βαγενά έκλεισε, κάνοντας γνωστό ότι μπορουν να κινηθουν οι διαδικασίες για την εξαγορά ενός ΑΦΜ: «Το ότι υπάρχουν βέβαια ευθύνες από προηγούμενες διοικήσεις και κάποια λάθη είναι δεδομένο. Ίσως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κοιτάξουμε το πρόβλημα στο βάθος. Σίγουρα θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, ίσως κι ένας υποβιβασμός να βοηθήσει. Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά είναι μια οριακή στιγμή που πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Εξετάζεται από τη διοίκηση να εξαγοραστεί κάποιο ΑΦΜ, αλλά θα το κοιτάξει η διοίκηση που θα δει διεξοδικά όλες τις παραμέτρους. Χρειάζεται εκ των βάθρων ανανέωση. Υπάρχει τόσος κόσμος που στηρίζει τον Ηρακλή, σίγουρα πρέπει να το σκεφτόμαστε κι αυτό».

Η διευκρίνηση

Στη συνέχεια, σε επικοινωνία της με την ιστοσελίδα bluearena.gr διευκρίνισε: «Εγώ ποτέ δεν είπα ότι η διοίκηση είτε συζητάει είτε έχει αποφασίσει να προσχωρήσει σε αγορά άλλου ΑΦΜ από άλλη ομάδα. Δεν είμαι εγώ διοίκηση για να αποφασίζω και ούτε μπορώ να γνωρίζω τις προθέσεις τους. Ρωτήθηκα από τον δημοσιογράφο αν θα μπορούσε να γίνει μία τέτοια κίνηση και εγώ απάντησα ότι είναι κάτι που έχει γίνει στο παρελθόν και δεν υπάρχει καμία σχετική απαγόρευση. Επαναλαμβάνω ποτέ δεν είπα κάτι για αγορά ή συζήτηση άλλου ΑΦΜ»
Διαβάστηκε 1526 φορές

3 σχόλια

  • Comment Link bluefan Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 10:12 posted by bluefan

    δεν υπάρχει περίπτωση ο κόσμος και τα μέλη του ΓΣ να δεχθούν εξαγορά ΑΦΜ από κανένα λιμό της περιφέρειας. Ούτε η διοίκηση που θα το αποφασίσει αυτό είναι νόμιμη ούτε η γενική συνέλευση αφού θα προκυρηχθεί από μη νόμιμη διοίκηση. Δε μπορούν 10-15 τύποι να αποφασίζουν για το μέλλον του μεγάλου Ηρακλή με μόνο κριτήριο τα κολλητηλίκια και το αν είσαι μέλος ή φίλος της λέσχης τους αφήνωντας έξω αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά.Κι ας αφήσουν τα γνωστά ελάτε να τα πείτε στη συνέλευση γιατί δεν υπάρχει νόμιμη συνέλευση και αν παρθεί απόφαση από αυτήν όποτε γίνει δε θα στέκει νομικά άρα θα μπορεί να πέσει. Η μόνη λύση είναι να αφήσουν κάποιοι που κρατιούνται με νύχια και δόντια από τις καρέκλες τους, όλους αυτούς που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν να έρθουν να βοηθήσουν χωρίς προαπαιτούμενα και όρους.Ορους βάζει αυτός που μπορεί όχι αυτός που είναι ανίκανος να βγάλει το κάρο από τη λάσπη.Όσο το καθυστερούν τόσο κατακριτέο είναι και σε βάρος του Ηρακλή. Οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν τώρα είτε με τα χρήματά τους είτε με τις γνώσεις τους είναι αυτοί που με τα ίδια προβλήματα κατάφεραν να κάνουν την ομάδα πρωταθλήτρια και κυπελλούχα απέναντι σε όλους. Μπορούσαν και το έκαναν. Αυτοί πρέπει άμεσα να κληθούν και πάλι και όχι να περιθωριοποιούνται επειδή δεν τους γουστάρει ο Τσιργογιάννης και οι παλητες του μαζί με τους θαμώνες του γνωστού καφέ. Όλοι εμείς οι ηρακληδείς και μέλη του ΓΣ απαιτούμε πρώτα να ορισθεί επίσημη διοίκηση και να σταματήσει η ασκηση διοίκησης στα λόγια μόνο χωρίς ευθύνες. Στη συνέχεια η επίσημη διοίκηση να καλέσει αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν και να συσπειρωθεί όλος ο κόσμος δίπλα τους.Οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα εμπεριέχει εμπάθεια, μικροεγωισμούς. Και όσοι επιλέξουν άλλη λύση θα είναι υπόλογοι στον κόσμο του Ηρακλή.Δεν ξέρω αν συμφωνούν μαζί μου οι διοικούντες του σήμερα.Δε με ενδιαφέρει όμως αφού ξέρω καλά ότι συμφωνούν μαζί μου η πλειοψηφία των ηρακληδέων που δεν ενδιαφέρονται για τις κακιούλες 5-6 φίλων που έχουν μπαστακωθεί και έχουν φράξει το δρόμο σε γνήσιους ηρακληδείς που θέλουν να βοηθήσουν.

  • Comment Link ΓΗΡΑΙΟΣ Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 16:26 posted by ΓΗΡΑΙΟΣ

    Απο αυτα που γραφονται, διαβαζονται και ακουγονται εδω και ενα χρονο, λυση υπαρχει ετοιμη , εχει το ιδιο ονομα και νεο καθαρο ΑΦΜ. Εαν καποιοι λογω εμπαθειας και κακιας προτιμουν μια αλλη ξενη λυση και οχι μια καθαρα ηρακληδιστικη λυση, σημαινει οτι ενεργουν κατα τα συμφεροντα του Ηρακλη και τους ενδιαφερει ο εαυτος τους και οι καρεκλες και οχι ο συλλογος. Αν και τωρα κανουν πισω θα ειναι υπολογοι στον κοσμο του Ηρακλη. Και θα ειναι η τριτη φορα και οπως λεει ο λαος το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου. Φανταστειτε το τρις......

  • Comment Link 1000 χρονια Ηρακλης Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 11:39 posted by 1000 χρονια Ηρακλης

    Στο τελος εκει στον Ηρακλη θα χασουν το λογαριασμο με τα τοσα ΑΦΜ απο ολα τα μερη της Ελλαδας. Αφου ουτως η αλλως υπαρχει προβλημα με το συλλογο γιατι δεν παιρνουν τη γενναια και καθαρη αποφαση να το παρουν ολο απο την αρχη. Ειναι πολυ καλυτερο απο ερμαφροδιτες λυσεις που αποξενωνουν τον κοσμο της ομαδας. Εγω προσωπικα αισθανομαι αρκετα κρυος ακομα με την ομαδα ποδοσφαιρου και το ιδιο θα συμβει αν διαλυθει και το βολλει. Ειμαι ηρακληδεας οχι οπαδος της ΑΕΠοντιων και οποιασδηποτε αλλης ομαδας. Τουλαχιστον στο βολλει που ειναι η βιτρινα του συλλογου ας το σκεφθουν καλα. ΥΓ: αυτο που ειχε γραφει για μια νεα ομαδα που λεγεται Ηρακλης και δημιουργηθηκε απο ηρακληδεις ισχυει; Δεν ειναι προτιμοτερο να παμε ετσι αντι να ψαχνουμε αλλες ομαδες απο την ενδοξη ελληνικη επαρχια; Μη μικρενετε αλλο τον Ηρακλη. Φτανει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ