1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2012 23:18

Oι παίκτες του Ηρακλή έστειλαν... sms στη διοίκηση

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα (3/12) έχουν δώσει στην διοίκηση του Ερασιτέχνη οι παίκτες του Ηρακλή για την διευθέτηση έστω μέρους των οφειλών τους, καθώς δεν έχουν καταβληθεί τα όσα έχουν συμφωνηθεί από το καλοκαίρι.

Η συνέχεια του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ φαντάζει «επικίνδυνη αποστολή» με όλες τις συγκυρίες να είναι αντίθετες με αυτή την κατεύθυνση, καθώς πέρα από την δυσμενή απόφαση της Επιτροπής Αθλητισμού και την αναμονή της απόφασης της Λίγκας, το ταμείο του Γηραιού φαίνεται να έχει στερέψει από καιρό και μάλιστα χωρίς άμεση δυνατότητα ανάκαμψης.  

Η πρώτη ευκαιρία να μπουν χρήματα στο ταμείο είναι στην αναμέτρηση με τον Μίλωνα το Σάββατο (1/12, 19.00) από τα εισιτήρια αλλά και τα διαρκείας αξίας 30 ευρώ που θα διατεθούν, καθώς μετά την λήξη της ποινής κεκλεισμένων των θυρών, οι φίλοι του Γηραιού θα έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν στις κερκίδες της Μίκρας.

Θυμίζουμε μάλιστα πως  Ερασιτέχνης προχώρησε μέσα στην εβδομάδα σε έκδοση ανακοίνωσης – πρόσκλησης στους φίλους του Ηρακλή να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Τα έσοδα δεν αναμένεται να είναι πολλά δεδομένης και της αγωνιστικότητας του αντιπάλου (δεν πρόκειται για ντέρμπι) αλλά είναι μια ύστατη προσπάθεια – δεδομένων των συνθηκών- να μαζευτούν κάποια χρήματα έτσι ώστε να μπορέσει να καλυφθεί ένα κάποιο μέρος των οφειλών ως προς τους παίκτες.
Διαβάστηκε 921 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

  • Για νέο τρίποντο η Νίκη Αιγινίου, χωρίς Προύσαλη και πάλι ο Ηρακλής
    Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

  • Ορφανός: «Ήταν μια σημαντική νίκη»
     Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/πολης:

  • Μεγάλη ανατροπή του Ηρακλή με «39αρη» Αρμενάκη!
    Με εκπληκτικό τον «μπόμπερ» Αρμενάκη που τελείωσε το ματς με 39 πόντους, ο Ηρακλής αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2 σετ, νίκησε στο τάι μπρέικ με 3-2  τον Φοίνικα Σύρο, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε πάθος και μεγάλες ανατροπές στο σκορ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ