1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2014 14:56

Σε καταστολή για δεύτερη ημέρα ο Κουζούνης

Στην εντατική του Τζάνειου νοσοκομείου συνεχίζει να νοσηλεύεται για δεύτερη ημέρα ο Παύλος Κουζούνης μετά το τροχαίο που είχε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 21 Μαΐου.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν τον Κουζούνη πολυτραυματία και έκριναν πως για δεύτερη ημέρα θα μείνει σε καταστολή ώστε να αντιμετωπιστούν καλύτερα τα τραύματα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και το επισκεπτήριο περιορίζεται αυστηρά στα μέλη της οικογένειας του που περνούν τον δικό τους Γολγοθά στο προσκέφαλο του.

Οι γιατροί δεν δίνουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του αλλά μετά και τις νέες αναλυτικές εξετάσεις βεβαιώνουν πως δεν έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Υπάρχουν όμως θλάσεις και σοβαρά τραύματα στη λεκάνη, στο ισχίο, στη βουβωνική χώρα και στα πλευρά.

Επίσης θεωρούν σημαντικό το γεγονός ότι ο Κουζούνης είναι γυμνασμένος διότι αυτό τον βοήθησε να αντιδράσει καλύτερα στη σύγκρουση μετά την πτώση από τη μοτοσυκλέτα του.

Όλη η κοινότητα του βόλεϊ είναι στο προσκέφαλο του και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ