1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2015 12:51

Τα αγόρια του Ελληνικού Κολλεγίου πρωταθλητές Ανατολικής Θεσσαλονίκης (photos)

Cannot find volleynews.v2/PANELLHNIA/SXOLIKO/2014-2015/agoria/kollegio-2ogel folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/PANELLHNIA/SXOLIKO/2014-2015/agoria/kollegio-2ogel/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.

Στους μαθητικούς αγώνες volley Αγοριών, η ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσ/νίκης σε ένα ωραίο αγώνα κέρδισε την φιλότιμη ομάδα του 20ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης (περιοχή Κ. Τούμπας) με σκορ 2-0 (25-4 και 25-11) και αναδείχθηκε Πρωταθλητής της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου είχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τον αντίπαλό της. Οι φιλότιμες προσπάθειες του προπονητή Μ. Συμεωνίδη από την ομάδα των ηττημένων δεν κατάφεραν να αλλάξουν την ροή του παιγνιδιού. Στο δεύτερο σετ ο προπονητής του Ελληνικού Κολλεγίου Κώστας Ιωαννίδης χρησιμοποίησε όλους σχεδόν τους παίκτες του και δοκίμασε διάφορα σχήματα σε επίθεση και άμυνα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μιχάλης Μαυρίδης, ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής κ. Παύλος Τσολακίδης, ο σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Στέλιος Πατμάνογλου οι οποίοι στο τέλος του αγώνα έκαναν και τις βραβεύσεις. Ακόμη παρευρέθησαν πολλοί μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι έδωσαν μία ξεχωριστή χαρούμενη ατμόσφαιρα καθώς και γονείς των μαθητών. Οι πρωταθλήτριες στον επόμενο αγώνα θα αντιμετωπίσουν το ΓΕΛ Σκύδρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ