1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2015 12:36

Τα κορίτσια του Ελληνικού Κολλεγίου παρέμειναν στον θρόνο τους (photos)

Cannot find volleynews.v2/PANELLHNIA/SXOLIKO/2014-2015/ellin-kole-kalamaria folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/PANELLHNIA/SXOLIKO/2014-2015/ellin-kole-kalamaria/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης διοργάνωσε με το καλύτερο τρόπο την Τετάρτη το πρωί στο γήπεδο της Μίκρας τους τελικούς αγώνες για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της  Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στους σχολικούς αγώνες volley Κοριτσιών η ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου Θεσ/νίκης σε ένα αγώνα με πλούσιο θέαμα κέρδισε την φιλότιμη ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμαριάς με σκορ 2 - 0 (25-11 και 25-23). Συνολική διάρκεια παιγνιδιού 52 λεπτά. Η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου η οποία επάξια μας εκπροσώπησε στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα κατακτώντας την τρίτη θέση στο Εσπίνιο της Πορτογαλίας κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια τoυ Χρήστου Μπασμπανά δυσκόλεψαν τις νικήτριες οι οποίες ήταν πιο έμπειρες και κέρδισαν τον αγώνα με τις επευφημίες των θεατών και του προπονητή τους Μανώλη Ιωαννίδη .

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μιχάλης Μαυρίδης, ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής κ. Παύλος Τσολακίδης, ο σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Στέλιος Πατμάνογλου οι οποίοι στο τέλος του αγώνα έκαναν και τις βραβεύσεις. Ακόμη παρευρέθησαν πολλοί μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι έδωσαν μία ξεχωριστή χαρούμενη ατμόσφαιρα καθώς και γονείς των μαθητών. Οι πρωταθλήτριες στον επόμενο αγώνα θα αντιμετωπίσουν το 2ου ΓΕΛ Κατερίνης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ