1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-02-2017 01:19

Μαθαίνουμε τα ζευγάρια του Final 4

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΕΟΠΕ οι κληρώσεις για την ανάδειξη των ζευγαριών που θα αναμετρηθούν τόσο στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών όσο και στην αντίστοιχη διοργάνωση των Ανδρών.

 

Συγκεκριμένα στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας». Στα... μπαλάκια θα μπουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Πανναξιακός και το Μαρκόπουλο. 

Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης θα ακολουθήσει η πρώτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των τεσσάρων φιναλίστ όπου θα συζητηθούν διάφορα οργανωτικά θέματα που αφορούν το Final 4.

Στις 14:30 θα ακολουθήσει η αντίστοιχη κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Μαρτίου, πιθανότατα στο Αλεξάνδρειο.  Στην κληρωτίδα δεν θα μπουν ομάδες, αλλά ζευγάρια αφού οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν την Τετάρτη 22 ΦεΒρουαρίου: Ηρακλής Χαλκίδας - Ολυμπιακός, Κηφισιά – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός, Ορεστιάδα - Κύζικος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ