1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2017 14:58

Τέλος ο Καλμαζίδης, στη Θεσσαλονίκη ο Ελγκέτα!

Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Γιάννη Καλμαζίδη χωρίζουν, με την διοίκηση του δικεφάλου με μία αιφνίδια ανακοίνωση να κάνει γνωστό το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ και το όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Χόρχε Ελγκέτα που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι σχέσεις Καλμαζίδης - ΠΑΟΚ παραμένουν άριστες, όμως η λύση της συνεργασίας θεωρήθηκε αναγκαία.

Η ανακοίνωση:

Το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη.

Τον ευχαριστεί για την προσφορά του σε όλο το διάστημα της συνεργασίας με τον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η σχέση του σωματείου με τον Γιάννη Καλμαζίδη παραμένει άριστη, τη δεδομένη όμως στιγμή η διακοπή της συνεργασίας θεωρήθηκε αναγκαία για το καλό και των δυο πλευρών.

Σχετικά άρθρα

7 σχόλια

  • Comment Link ΚΡΙΜΑ Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 16:08 posted by ΚΡΙΜΑ

    Δηλαδη η Σαντορινη για να καταλαβω ο αδαης μετα την χοντραδα διαρροης τιμωριας των αθλητριων της την οποια βεβαια μαζεψε αρον-αρον ερχεται τωρα και εν οψη play off και εχοντας συμφωνησει με τον προπονητη της επομενης περιοδου του επιτρεπει να αναζητει παιχτριες - απο οτι λεγεται χωρις να εχω τροπο να το επιβεβαιωσω - και απο ομαδες που δεν εχουν ολοκληρωσει τις υποχρεωσεις τους και ΚΥΡΙΩΣ απαξιωνοντας τις δικες της αθλητριες λιγο πριν την αποκορυφωση μεσω των play off της αγωνιστικης τους προσπαθειας.ΕΥΓΕ !!!!!!!

  • Comment Link ΑΛΕΞ Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 19:00 posted by ΑΛΕΞ

    Ο νέος όχι μόνο θα ανανεώσει το ρόστερ, αλλά θα σας κουβαλήσει στη Σαντορίνη και την υπόλοιπη Θεσσαλονίκη. Ηδη κάποιες ειδοποίησαν τις ομάδες που έπαιζαν φέτος και ετοιμάζουν βαλίτσες

  • Comment Link ΠΑΟ13 Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 15:39 posted by ΠΑΟ13

    Νησιωτες ο NΕΟΣ βιαζεται να αντικαταστησει το ροστερ σας και σας εκθετει ,ΕΧΟΥΜΕ PLAY OFF !!!

  • Comment Link ΑΟΘ Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 15:19 posted by ΑΟΘ

    Λαζαρε οι κυκλαδιτες εχουν βαλθει να κατεβασουν την Θεσσαλονικη στο νησι τους ,αυτη την φορα ομως κανανε..........ΣΟΒΑΡΟ λαθος,περαστικα τους !!

  • Comment Link Αντικειμενικος Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 15:16 posted by Αντικειμενικος

    Λαθος η προσληψη Ελγκετα....γιατι δεν γνωριζει τις ομαδες και δεν μπορει και να τις μαθει ....δεν εχει ουτε το χρονο....κλπ..κλπ...κλπ.....Δεν το'χει οπως δεν το ειχε και ο Καλμα με τον κολλητο του!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ