1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-08-2013 12:31

Αρχισε η ΦΕΙ με... ζυγούρι

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/FE-IOANNINON/2013-14/prwti folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/FE-IOANNINON/2013-14/prwti/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 άρχισε η προετοιμασία των κοριτσιών της Φ.Ε.Ιωαννίνων για την νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι το απόγευμα δόθηκε αγώνας επίδειξης στα Άνω Πεδινά Ζαγορίου , εν όψει του μελλοντικού Ζαγορισιακού τουρνουά βόλλεϋ που πρόκειται να καθιερωθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Πεδινών Ζαγορίου .



Μετά τον αγώνα που παρακολούθησαν θεατές από τα χωριά του Ζαγορίου, οι αθλήτριες και οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος, όπως και γονείς που συνόδευσαν της ομάδα, απήλαυσαν παραδοσιακό Ζαγορίσιο δείπνο που μεταξύ των άλλων περιλάμβανε «ζυγούρι» στη γάστρα και στη σούβλα, μαζί με σπιτικό κρασί της περιοχής, παραγωγής της γραμματέως του Σωματείου.

Η οικοδέσποινα και Γραμματέας του Συλλόγου, φρόντισε να μείνει στους αθλητές της Φ.Ε.Ιωαννίνων αξέχαστη η βραδιά αυτή , φροντίζοντας για όλα τα εκλεκτά εδέσματα και όχι μόνον .



Ακολουθεί φωτό- ρεπορτάζ από την πρώτη «σκληρή» βραδινή προπόνηση της ομάδας

Σχετικά άρθρα

  • Η Φ.Ε.Ιωαννίνων στην Κύπρο
    Με δύο εκπροσώπους συμμετείχε η Φ.Ε.Ιωαννίνων στην εκδρομή του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης , που πραγματοποιήθηκε από 8 ως 13 Ιουλίου στην Κύπρο.
  • Νίκη για τους παμπαίδες της ΦΕΙ
    Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος πέτυχε η Φιλαθλητική Ένωση Ιωαννίνων, κερδίζοντας τους αντίστοιχους παμπαίδες της ΑΓΣΙωαννίνων με 3-0.
  • Ντέρμπι ανόδου για ΑΓΣΙ και ΦΕΙ
    Αύριο ολοκληρώνεται η Β' Φάση του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ με το ντέρμπι ανόδου στην Α2 ανάμεσα στον ΑΓΣΙ και τη ΦΕΙ. Ο ΑΓΣΙ είναι αήττητος στο πρωτάθλημα ενώ διατηρεί και το προβάδισμα έναντι της συμπολίτισσας ΦΕΙ την οποία είχε νικήσει με 1-3 στον πρώτο γύρο.Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00.  Μία ώρα νωρίτερα (19:00) θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ