1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
22-04-2013 11:34

Νίκη για τους παμπαίδες της ΦΕΙ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος πέτυχε η Φιλαθλητική Ένωση Ιωαννίνων, κερδίζοντας τους αντίστοιχους παμπαίδες της ΑΓΣΙωαννίνων με 3-0.

Μετά από την νίκη επί της Πρέβεζας με 3-2, η ΦΕΙ στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΓΣΙ που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου, πήρε μια σπουδαία νίκη προσφέροντας ωραίο θέαμα στους φίλους του βόλεϊ που γέμισαν το κλειστό.

Ο στόχος της ομάδας του Βασίλη Λαγού είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης, κάτι που μοιάζει εφικτό καθώς η ομάδα είναι βελτιωμένη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με τον Λάμπρο Σιάμπαλη, αρχηγό της ομάδας να κάνει τη διαφορά μέσα στο τερέν.

Τα σετ: 28-26, 25-16, 25-17.

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΔΕ 'Ανδρες: Αήττητος πρωταθλητής ο Ερμής Ηγουμενίτσας
    Αήττητος πρωταθλητής Ανδρών ΕΣΠΕΔΕ 2023-24 στέφθηκε ο Ερμής Ηγουμενίτσας. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής, κατέκτησε την πρώτη θέση με 12 νίκες που του έδωσαν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Πρέβεζας που τερμάτισε στην δεύτερη θέση.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε: Ανακοίνωσε όλους τους πρωταθλητές των κατηγοριών της
    Τους πρωταθλητές των κατηγοριών της ανακοινώσε και επίσημα η Ένωση Σωματείων Δυτικής Ελλάδος. Όπως είναι ήδη γνωστό ο Πανηπειρωτικός στους άνδρες και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας στις γυναίκες, είναι οι πρωταθλητές της Β’ εθνικής και είναι οι σύλλογοι που πήραν και το εισιτήριο ανόδου στην Α2.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.: Άνοδος στην Α2 Γυναικών για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας
    Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Α2 Γυναικών, με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. να ανακοινώνει την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να παρθεί αυτή η απόφαση.
  • ΕΣΠΕΔΕ: Νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ στα Γιάννενα απο συγχώνευση ΠΑΣ με Ηρακλή
    Νέα ομάδα βόλεϊ γυναικών ανατέλλει στα Γιάννενα. Μετά τον ΑΣ που συμμετέχει στον δεύτερο ομιλο της Α2 γυναικών, ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μόνο γυναικεία ομάδα μπασκτ και ο Ηρακλής Ιωαννίνων που πρωταγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ της Ηπείρου (ΕΣΠΕΔΕ), συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί τις διαδικασίες συγχώνευσης και να δημιουργήσουν νέο σύλλογο που θα ονομάζεται ΠΑΣ και θα ααγωνιστεί απο τη σεζόν 2019-20.
  • ΦΕ Ιωαννίνων: Ανακοίνωσε Τζανετέα και Κωνσταντινίδου
    Διπλό μεταγραφικό « κτύπημα» για την ΦΕ Ιωαννίνων, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των ακραίων Κωνσταντίνας Τζανετέα και Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδου ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ