1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-08-2013 19:23

Με Μπάμπη Ρήγα η πρώτη της Αργούς

Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων της Αργούς στο γήπεδο του Κενταύρου, με 2ωρο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και προσαρμογής. Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Αντιπρόεδρος της Αργούς κος Γάτος και οι προπονητές, καλωσόρισαν τις αθλήτριες και τους αθλητές και τους ευχήθηκαν «καλή αγωνιστική σεζόν», ενώ παράλληλα έγινε σύντομη αναφορά στους φετινούς υψηλούς στόχους της ομάδας.
Παρών στην προπόνηση ήταν και το νέο πρόσωπο που έχει ενταχθεί από φέτος στο τεχνικό επιτελείο, ο διεθνής αθλητής και τεχνικός Μπάμπης Ρήγας, ο οποίος προστέθηκε από φέτος στο υπάρχον προπονητικό δίδυμο Σταθόπουλου-Γεωργουλά, προκειμένου να συμβάλει με την εμπειρία που διαθέτει, στην καλύτερη τεχνική κατάρτιση των αθλητών και αθλητριών.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του ΑΣ Αργώ, με έναρξη προπονήσεων στις 5 Σεπτεμβρίου. Ο ΑΣ ΑΡΓΩ volley & beach volley , απευθύνει κάλεσμα προς όλα τα κορίτσια και αγόρια επιθυμούν να μπουν στο όμορφο αυτό άθλημα και να μάθουν τα μυστικά του. Για πληροφορίες-εγγραφές οι ενδιαφερόμενες-οι , μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα : 6944604262  και  6974373947

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ