1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-08-2013 22:32

Ξεκίνησε ο... ιδρώτας για τον ΓΣ Χαλανδρίου (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/GSHALANDRIOU/2013-14/Proti folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/GSHALANDRIOU/2013-14/Proti/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Με πολλά νέα πρόσωπα, όρεξη για δουλειά, αλλά και μπόλικο… ιδρώτα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου στο στίβο του Δ.Γ. Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας” μέσα σε «οικογενειακό» κλίμα η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας των αγωνιστικών ομάδων βόλεϊ του ΓΣ Χαλανδρίου. 


Την αρχή έκαναν οι ομάδες των παγκορασίδων και κορασίδων, τις οποίες αφού καλωσόρισε η έφορος κ. Ντίμη Ιωαννίδου, μπήκαν στα “βαθιά”, δηλαδή στο στίβο, υπό την καθοδήγηση της κ. Λίας Γκόγκου και του εργοφυσιολόγου-γυμναστή του κ. τμήματος κ. Χρήστου Μπαλαμπίνη. Στη συνέχεια, σύσσωμες οι αθλήτριες, καλωσόρισαν και είχαν μια πρώτη γνωριμία με τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας.

Σε αυτή το παρόν έδωσαν, εκτός των προαναφερθέντων, ο γενικός αρχηγός του τμήματος, Νίκος Γώγος,  ο επικεφαλής  προπονητής Ανδρέας Γερονίκος, ο συνεργάτης του Σίμος Σαρβανίδης, καθώς και εκπρόσωποι του Τύπου και φίλοι της ομάδας. Μοναδικές, αλλά δικαιολογημένα, απούσες από την «πρώτη» συνάντηση ήταν οι Άννα Σαλούστρου, Σοφία Γκιαουρη, Τζωρτζίνα Μαργαρίτη, Αναστασία Βουτσαρά, Ιω Γαρουφάλη και η… φρεσκοπαντρεμένη, Ιωάννα Κουλουμέντα. Στη συνέχεια, τα… μανίκια σηκώθηκαν και υπό την επίβλεψη του  Ανδρέα Γερονίκου, κυρίως οι νεοαποκτηθείσες αθλήτριες πήραν μία… πρώτη γεύση από την απαιτητική και σκληρή δουλειά που τις περιμένει φέτος.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις και αρκετό τρέξιμο, με τους κ. Γερονίκο και κ.  Μπαλαμπίνη να δείχνουν με σχολαστικότητα και ακρίβεια κάθε άσκηση, χωρίς ωστόσο να λείπουν τα χαμόγελα αλλά και τα πειράγματα ανάμεσα στις κοπέλες. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς με την ενσωμάτωση και των υπόλοιπων κοριτσιών και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ήδη έχουν πάρει στα χέρια τους οι αθλήτριες.

 Ικανοποιημένος ο Γερονίκος από το κλίμα και την όρεξη

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών του ΓΣ Χαλανδρίου που θα βρίσκεται για  3η συνεχόμενη στην τεχνική ηγεσία της  γυναικείας  ομάδας, Ανδρέας Γερονίκος ήταν πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση, την προσπάθεια και την προσήλωση όλων των αθλητριών σε αυτό το «πρώτο ραντεβού» και  στις δηλώσεις που ακολούθησαν δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Όλες οι κοπέλες, εκτός των αθλητριών που θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις προσεχείς ημέρες, έβγαλαν με φοβερή διάθεση και ενέργεια όλο το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά στο στίβο μέχρι και την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και έπειτα θα περάσουμε στη σάλα.

Όσον αφορά στις αθλήτριες των ομάδων παγκορασίδων και κορασίδων, είχαν νωρίτερα μία γνωριμία με τη γυναικεία ομάδα, γιατί πάνω από όλα ο ΓΣ Χαλανδρίου είναι μία «οικογένεια». Στις 31 Αυγούστου θα μεταβούμε στις εγκαταστάσεις του Sport Camp στο Λουτράκι, όπου και εκεί, πέρα από την προπονήτρια τους, Λία Γκόγκου θα είναι παρούσες και κάποιες αθλήτριες από τη γυναικεία ομάδα. Όλες οι κοπέλες δεσμεύτηκαν πως καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα σταθούν στο πλευρό των μικρότερων αθλητριών, καθώς εκείνες μελλοντικά θα είναι οι αθλήτριες που θα στελεχώσουν την πρώτη μας ομάδα.

Στόχος για φέτος είναι να έχουμε υγεία και να γεμίσουμε το γήπεδό μας, προσφέροντας όμορφο βόλεϊ αλλά και χαρές στους φίλους του ΓΣ Χαλανδρίου».

Σχετικά άρθρα

  • Κύπελλο γυναικών ΕΣΠΑΑΑ: «Στόχος και πάλι η διεκδίκηση του κυπέλλου»
    Την ικανοποίηση της για την νίκη του ΠΑΚ Χαλανδρίου στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον ΓΣ Χαλανδρίου 3-0, που έδωσε την πρόκριση στις περυσινές κυπελλούχες ΕΣΠΑΑΑ, να υπερασπιστούν και πάλι τον τίτλο τους σε νέο φάιναλ φορ, εξέφρασε η Έφη Μαρτσουκάκη.
  • Κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ: Με περίπατο το ΠΑΚ στο final-4 των γυναικών
    Συνεπέστατο για άλλη μια φορά στο ραντεβού με το final-4 του κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, στάθηκε το ΠΑΚ Χαλανδρίου.Η ομάδα της Έφης Μαρτσουκάκη επικράτησε χθες σε βραδινό… περίπατο στο κλειστό «Μάρκος Παπαδάκης», του συμπολίτη Γ.Σ με 3-0 (25-17, 25-11, 25-12) και περιμένει σήμερα, το τελευταίο προημιτελικό, ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και Φοίβο Μελισσίων, ώστε να μάθει όλους τους αντιπάλους της.
  • ΕΣΠΑΑΑ: Νίκη-«ανάσα» για τον ΓΣ Χαλανδρίου
    Μετά από συγκλονιστική μάχη, ο ΓΣ Χαλανδρίου επικράτησε με 2-3 (16-25, 25-14, 18-25, 25-23, 17-19) του ΠΑΚ, στο ομώνυμο τοπικό ντέρμπι για την 13η αγωνιστική της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια για παραμονή του στην κατηγορία.
  • Πέμπτη νίκη για τους Ίωνες με Βλατάκη, Μπιτσάκου
    Παίζοντας καλό βόλεϊ κατά διαστήματα, οι Ίωνες πέτυχαν την πέμπτη σερί νίκη τους με 3-1 κόντρα στον ΓΣ Χαλανδρίου για την 10η αγωνιστική της Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΑΑΑ.

  • Δεύτερο τουρνουά «Καλά Χριστούγεννα» απο την ΑΕΚ
    Το καθιερωμένο εορταστικό τουρνουά μαζί με άλλους 12 συλλόγους διοργανώνει η ακαδημία της ΑΕΚ στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλάδελφειας. Πρόκειται για το δεύτερο τουρνουά «Καλά Χριστούγεννα» το οποίο θα ξεκινήσει στις 20 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ