1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2024 03:43

Β εθνική Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ: Σύγκρουση κορυφής Εθνικού Πειραιώς - Θρίαμβου Χαϊδαρίου στα Καμίνια

 Λίγες ώρες απέμειναν για τον «τελικό» της πρώτης θέσης ανάμεσα στον Εθνικό και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου για την 21η αγωνιστική της Β’ εθνικής Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Το ντέρμπι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί απόψε στις 21.45 στο κλειστό Καμινίων (Υμηττού 36 & Μουτσοπούλου) με διαιτητές Χατζηβασιλείου, Κυριοπούλου.

Στην βαθμολογία της κατηγορίας ο γηπεδούχος Εθνικός είναι δεύτερος με 55 πόντους με 19-1 ήττες, ενω ο φιλοξενούμενος και πρωτοπόρος Θρίαμβος που έχει προπονητή τον Βίκτωρα Παντόπουλου, διατήρησε το αήττητο σερί του με 20-0 νίκες και 58 βαθμούς.

Ο Εθνικός που είναι κυπελλούχος ΕΣΠΕΔΑ για τη σεζόν 2023-24 και έχει κοουτς τον πολύπειρο Γιώργο Δερμάτη, θελει καθαρή νίκη με 3-0 και 3-1 για να πιάσει τον αντίπαλλο του στην κορυφή ενώ και ο σύλλογος του Χαϊδαρίου θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στην κορυφή, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, και ενόψει  των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

Στον πρώτο γύρο ο Θρίαμβος είχε επικρατήσει με 3-2 σετ.

Η Διοικούσα επιτροπή του Εθνικού με ανακοίνωση της καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν  με την παρουσία τους την προσπάθεια των Κυπελλούχων μέσα σε αθλητικά πλαίσια, ενώ στις εξέδρες θα υπάρχει χώρος και για τους φίλους του Θριάμβου που θα κατηφορίσουν στον Πειραιά.

Πιο αναλυτικά:

«Με μεγάλη χαρά βλέπουμε τον κόσμο της ομάδας μας να έχει έντονο ενδιαφέρον για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του γυναικείου τμήματος Βόλεϊ του Ομίλου μας Απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως άλλωστε το κάνουν πάντα, να βοηθήσουν την ομάδα μας με όλη τους την δύναμη να φτάσει στην νίκη με την φωνή τους και τον μοναδικό τρόπο που μόνο εκείνοι γνωρίζουν και έχουν, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια προστατεύοντας την ομάδα μας και τις αθλήτριες μας, που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό του για να πάρουν την νίκη.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους του Εθνικού μας να έχουν πάρει την θέση τους στον αγωνιστικό χώρο αν είναι δυνατόν μέχρι τις 21:15 το αργότερο, για να ακολουθήσουν και όσοι φίλαθλοι βρεθούν δίπλα στην ομάδα του Θριάμβου στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό Καμινίων.

Με την ευχή να δούμε από τις δύο πολύ καλές ομάδες όμορφο θέαμα, είμαστε σίγουροι ότι αύριο το ματς θα είναι μια διαφήμιση σε όλα τα επίπεδα για το άθλημα.»

Το μεγάλο παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το Κανάλι βόλεϊ του Εθνικού στο Youtube πατώντας στο παρακάτω link και σε περιγραφή Άρη Κυριακίδη.

https://www.youtube.com/watch?v=e7P_dlzYabA

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής θα παίξουν:

‘Ιριδα- Ιάσωνας Νίκαιας (21.30)

Κρόνος Αγ. Αναργύρων-Π. Φάληρο (21.45)

Μοσχάτο- ‘Αρτεμις (21.45)

Γλυφάδα- ΑΣ Ηλιούπολης (21.30)

ΓΣ Ιλίου-ΠΟΚ Έσπερος (21.45)

 H βαθμολογία ΕΔΩ

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ